Închide meniul

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal. Ce a declarat antrenorul după alegeri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 14:33

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal. Ce a declarat antrenorul după alegeri

Florentin Pera

Florentin Pera/ Hepta

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României. Antrenorul a câştigat alegerile desfăşurate marţi, online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Pera a obţinut 13 din cele 14 voturi. Singura abţinere a venit din partea antrenorului lui CSM Bucureşti, Adi Vasile.

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal

Florentin Pera a fost propus pentru postul de selecţioner al naţionalei feminine de handbal de către conducerea FRH, prin antrenoarea Nicoleta Alexandrescu. Ultimul selecţioner al României a fost Adrian Vasile, care nu a mai continuat pe banca tehnică după ce a calificat echipa la Campionatul European de la finalul acestui an.

Florentin Pera a oferit primele declaraţii, după ce a câştigat alegerile de marţi. Acesta şi-a mărturisit noile obiective.

„Echipa națională reprezintă pentru mine o mare onoare dar și o mare responsabilitate. Vin la echipa națională cu sufletul deschis, gândul și dorința de a forma un climat prorice performanței, totodată voi pune accent pe unitatea grupului care să aibă ca elemente de bază munca, disciplina și spiritul de sacrificiu pentru culorile echipei naționale.

Reclamă

Obiectivul pe termen scurt este de a valorifica la maxim potențialul jucătoarelor și de a forma o echipă competitivă care să lupte pentru fiecare minge pana la ultima picătură de energie indiferent de adversar. Sunt un antrenor care se dedică 100% la fiecare meci și a acest lucru vreau sa îl transmit și sa îl vad pe teren la toate jucătoarele.

Eu consider că valoarea grupului învinge valoare individuală și datorită acestui fapt voi urmări să îmbunătățim jocul colectiv la nivelul așteptărilor propriilor suporteri. Obiectivul nostru principal este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024″, a declarat Florentin Pera, pentru gsp.ro.

Ultima dată, Florentin Pera a antrenat-o pe ŢSKA Moscova. Deşi mai avea un an de contract cu echipa din Rusia, acesta şi-a reziliat contractul. ŢSKA Moscova urma să joace în optimile Ligii Campionilor cu CSM Bucureşti, însă din cauza războiului din Ucraina, formaţia a fost descalificată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și