Închide meniul

Gheorghe Tadici, imagini incredibile! A arbitrat un meci de handbal, după ce arbitrii delegaţi nu s-au prezentat la meci: „Eu pot arbitra și din tribună”

Publicat: 12 decembrie 2022, 17:09

Gheorghe Tadici, imagini incredibile! A arbitrat un meci de handbal, după ce arbitrii delegaţi nu s-au prezentat la meci: „Eu pot arbitra și din tribună

Gheorghe Tadici a avut un discurs vehement după eliminarea României de la Campionatul Mondial

Hepta

  • Gheorghe Tadici, imagini incredibile
  • A arbitrat un meci de handbal

Imagini incredibile. Gheorghe Tadici A arbitrat un meci de handbal, după ce arbitri delegaţi nu s-au prezentat la meci. Este vorba de partida de junioare dintre CSS Zalău și Marta Baia Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Badu – Ioan Barbu trebuiau să arbitreze partide de junioare dintre CSS Zalău și Marta Baia Mare. Numai că aceştia nu s-au mai prezentat, iar antrenorul celor de la HC Zalău, Gheorghe Tadici, a arbitrat partida.

Gheorghe Tadici, imagini incredibile! A arbitrat un meci de handbal

Fostul selecţioner al României a spus că nu i-a fost greu să facă asta pentru că este obişnuit de la antrenamente.

Reclamă

„Nu am ezitat să fac acest lucru pentru că antrenorii îi învață pe sportivi regulamentul, pe care apoi «specialiștii» îl aplică fiecare după cum îl pot și ei înțelege! Eu sunt cu fluierul în mână zi de zi la antrenamente și jocuri-școală. De 47 de ani i-am învățat pe sute de copii regulamentul și fluier de 3-4 ori saptămânal jocuri-școală. Eu pot arbitra și din tribună și cred că o fac mai bine decât mulți dintre cei specializați„, a spus Tadici, conform gsp.ro.

Oana Manea, șefa glumelor în vestiar! Cum îi imita pe Gațu sau Tadici: ”Eram expertă în mimă!”

Oana Manea era șefa glumelor în vestiar. Fosta handbalistă a dezvăluit la AS.ro LIVE că era ”expertă în mimă”. Manea era responsabilă că întreținerea atmosferei și a povestit cum îi imita pe antrenori. De la Gațu, la Tadici, nu a ”scăpat” niciunul.

Reclamă

Am fost plăcută tuturor. Sunt genul de om foarte glumeață. Pe mimă eram expertă. Eram cu întreținerea atmosferei. PE domnul Tadici l-am imitat primul. Și pe domnul Gațu. 

L-am imitat chiar în față, ne strângeam toți și râdeam. Mie îmi era rușine, dar îmi zicea, hai, mă că nu îți zic nimic. Imitam ce spuneau, ce făceau, gesturile lor, cum merg. Eram expertă în mimă”, a dezvăluit Oana Manea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile