Închide meniul

Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2024, 12:43

Reclamă
Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani

Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo

Haniel Langaro, în timpul unui meci - Profimedia Images

Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Internaţionalul brazilian a semnat un contract pe doi ani cu CS Dinamo Bucureşti, a anunţat, marţi, campioana României la handbal masculin pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Langaro (29 ani), dublu câştigător al Ligii Campionilor cu FC Barcelona, în 2021 şi 2022, evoluează pe postul de inter stânga.

Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo

Născut pe 7 martie 1995 la Umarama, Langaro a venit în Europa în 2016, la Club Balonmano Ciudad de Logrono (Spania). După un sezon s-a transferat la Dunkerque (Franţa), unde a jucat până în 2020. În ultimii patru ani a îmbrăcat tricoul campioanei Spaniei şi a Europei, FC Barcelona.

Palmaresul său în tricoul „blau-grana” este impresionant, cu două trofee EHF Champions League, patru titluri în Liga Asobal, Supercupa Spaniei, Cupa Asobal şi Supercupa Iberică. El este calificat cu Barca şi la Turneul Final 4 al EHF Champions League 2024. La naţionala Braziliei are 321 de goluri marcate în 68 de partide.

Langaro este al doilea transfer anunţat de CS Dinamo pentru sezonul viitor, după ce pe 1 februarie comunica semnarea unui contract cu interul stânga portughez Andre Gomes (Al Safa/Arabia Saudită).

Reclamă

CS Dinamo a cucerit în acest sezon titlul în campionatul intern, dar este calificată şi la turneul Final Four al Cupei României, precum şi la turneul Final Four al EHF European League (25-26 mai).

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și