Închide meniul

Inedit! Cum se implică un arbitru în lupta contra coronavirusului. Mesaj pentru cei care nu respectă regulile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 11:36

Inedit! Cum se implică un arbitru în lupta contra coronavirusului. Mesaj pentru cei care nu respectă regulile

Abaca Press / Pool/ABACA via hepta

Inedit! Cum se implică un arbitru în lupta contra coronavirusului. Mesaj pentru cei care nu respectă regulile

Etilili a ieșit pe stradă în echipament și le dă un ”avertisment” persoanelor ce nu păstrează distanțarea socială, în aceste zile tot mai grele pentru omenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdelhak Etlili: ”Ajut cum pot autoritățile”

Arbitrul tunisian a decis să le arate oamenilor cartonașe galbene, roșii sau albastre, în funcție de cât de apropiați sunt unii de alții.

”Ca arbitru de handbal vreau să ajut cum pot autoritățile pentru combatere a opri criza de coronavirus. Așa că am ieșit pe stradă și am încercat să aplic regulile de la handbal celor care nu respectă carantina și distanțarea socială”, a spus Etilili pentru presa locală.

În Tunisia au fost confirmate 949 de cazuri de Covid-19.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și