Închide meniul

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

Publicat: 10 octombrie 2024, 22:19

Reclamă
Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor

Handbaliştii de la Dinamo, la începutul unui meci/ Profimedia

Dinamo a suferit o înfrângere categorică, în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” au fost învinşi clar de Veszprem, formaţie antrenată de Xavi Pascual, scor 36-24, în etapa a patra a grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele trei etape, Dinamo a înregistrat victorii pe linie. Campioana României le-a învins pe Fredericia, Wisla Plock şi Eurofarm Pelister.

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor

Principalii marcatori ai echipei Dinamo au fost Inoue Langaro – 5 goluri, Kasparek – 4 şi Akimenko – 3. La diferenţa de scor a contribuit şi faptul că sârbul Darko Djukic a fost descalificat în min. 25. Ionuţ Iancu a avut 5 intervenţii (17,86%), iar Alin Cozmaciuc 4 (23,53%).

Meciul a fost arbitrat de suedezii Mirza Kurtagic şi Mattias Wetterwik, iar delegat EHF a fost slovenul Janko Pozeznik.

În primele meciuri din grupa A, Dinamo s-a impus în faţa danezilor de la Fredericia Handbold Klub, scor 37-28, a dispus de Orlen Wisla Plock, scor 28-26, şi a învins formaţia macedoneană HC Pelister, scor 34-25.

Reclamă
Reclamă

Campioana României ocupă locul 3 în clasament, cu 6 puncte, la egalitate u Veszprem – locul doi şi cu PSG – locul 4. Lider este Sporting, care are 7 puncte.

Programul campioanei Dinamo în continuare este: PSG – Dinamo (17 octombrie), Dinamo – Sporting Lisabona (23 octombrie), Dinamo – Fuchse Berlin (31 octombrie şi 21 noiembrie), Sporting – Dinamo (28 noiembrie), Dinamo – PSG (5 decembrie), Dinamo – Veszprem (12-13 februarie 2025), HC Pelister – Dinamo (19-20 februarie), Dinamo – Wisla Plock (26-27 februarie) şi Fredericia – Dinamo (5-6 martie).

Dinamo Bucureşti a revenit în competiţie, cu wild-card, după ce în 2024 a evoluat la Turneul Final 4 al European League (locul 4).

Reclamă

Primele două clasate se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off eliminatoriu pentru celelalte locuri disponibile.

În 2024, trofeul a fost câştigat de FC Barcelona.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii

23:30

EXCLUSIVCe obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională! Mihai Stoichiţă a dezvăluit totul: „Sigur îl va îndeplini!”

23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:54

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

22:05

Primele imagini cu „tricolorii” în Cipru: „Kalispera!” Mesajul transmis de Răzvan Burleanu pentru fani

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și