Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Îți bați joc de mine?” Xavi Pascual a dezvăluit cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona. Povestea de senzație a marelui antrenor

Reclamă

Publicat: 8 februarie 2022, 14:12

”Îți bați joc de mine?” Xavi Pascual a dezvăluit cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona. Povestea de senzație a marelui antrenor

Xavi Pascual a dezvăluit cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona

Profimedia

Xavi Pascual a dezvăluit cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona

”Da. M-a sunat…”Bună! Ce faci? Vino să antrenezi portari!” I-am spus „Îți bați joc de mine?” și mi-a zis „Nu, serios!”. Atunci te gândești la toate și îți spui: „Am familia aici, am copiii aici, am totul aranjat aici și acum îmi apare asta!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci cred că dacă aș fi luat singur această decizie, nu m-aș fi dus, aș fi rămas unde eram. Dar aș fi rămas cu un regret. Pentru asta ai nevoie de cineva care să fie lângă tine și să te înțeleagă. Asta a făcut soția mea. M-a împins. Mi-a spus: „Ce faci? Asta ți-ai dorit dintotdeauna. Dacă n-o să ne meargă bine, ne întoarcem acasă!” Asta voi prețui mereu la ea.

De aceea, când un jucător român se duce la un club german, cei din Germania îi spun să vină cu soția. Vrem să știm cum își petrece timpul liber, dacă are soție, copii. Și ea joacă, dar nu pe teren. Asta se spune. Jucătorul are mereu un rucsac. Rucsacul ăsta e familia, prietenii, tot ce îl înconjoară. Nu poți angaja un jucător fără să-i cunoști rucsacul”, a dezvăluit Xavi Pascual, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Citește și:

AS.ro LIVE | Xavi Pascual, poveste savuroasă despre retragere. Ce l-a determinat pe marele antrenor să renunțe la cariera de handbalist

Xavi Pascual s-a retras la 36 de ani. Ultimul său club a fost SD Octavio Vigo, iar marele antrenor a dezvăluit la AS.ro LIVE că situația dificilă prin care trecea soția sa, care se ocupa de creșterea celor doi copii, l-a determinat să își încheie cariera de handbalist.

”În ziua în care m-am retras… Am noroc că soția mea nu va vedea asta, sper că nu. Jucam în Vigo și traversam Spania mereu cu autocarul, erau 12 ore în fiecare zi. Nu exista pentru noi avionul. Aveam 35-36 de ani. Clubul voia să-mi reînnoiască contractul.

Reclamă

Am ajuns acasă, unde erau cei doi copii și soția mea. Am ajuns dimineața, pe la 08:30. Am găsit-o pe soția mea cu unul în brațe, iar celălalt de mână. A zis: ”Ia-i că nu-i mai suport!”. Atunci mi-am spus ”Până aici!”.

Îmi era bine, puteam să câștig bani, dar nu mă mai simțeam bine. E un lucru care îmi e foarte clar. Banii nu sunt totul în viață. Cine îmi cunoaște viața? Nimeni! Am viața mea, familia mea și gata”, a povestit Xavi Pascual, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Xavi Pascual, antrenorul cu cele mai multe trofee în ultimul deceniu

În vârstă de 53 de ani, Xavi Pascual este omul cu cele mai multe trofee cucerite în ultimul deceniu în Europa, cu aceeași echipă. În total, el are în palmares nu mai puțin de 61 de trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul catalan a fost „generalul” Barcelonei în ultimul deceniu, în ceea ce privește handbalul. A cucerit trei Ligi ale Campionilor din cele 9 din istoria Barcelonei.

Pasqual este doar al doilea antrenor care câștigă trei trofee în Liga Campionilor cu aceeași echipă, după Talant Dujshebaev.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și