Închide meniul
NEWS ALERT

Kim Rasmussen, OUT de la Rapid! Cutremur de proporţii în Giuleşti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2023, 20:48

Reclamă
Kim Rasmussen, OUT de la Rapid! Cutremur de proporţii în Giuleşti

Kim Rasmussen a plecat de la Rapid

Kim Rasmussen este antrenorul Rapidului / Antena Sport

Kim Rasmussen, OUT de la Rapid. Anunţul oficial a fost făcut de clubul din Giuleşti pe reţelele de socializare. Despărţirea s-a făcut de comun acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Rasmussen, unul dintre cei mai importaţi antrenori din handbalul mondial, şi-a reziliat contractul cu Rapid. Clubul din Giuleşti anunţat şi cine va fi noul antrenor principal al echipei.

Kim Rasmussen, OUT de la Rapid! Cutremur de proporţii în Giuleşti

Kim Rasmussen, Bo Rudgaard și CS RAPID au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Kim și lui Bo pentru colaborare și le dorim mult succes în carieră!

Toată suflarea rapidistă va fi alături de voi, împreună suntem siguri că vom duce RAPID acolo unde merită, atât în Liga Campionilor cât și în competiția internă! 

Începând de mâine, staff-ul tehnic al echipei va fi format din: David Ginesta Montes – antrenor principal, Florin Ciupitu – antrenor secund, Mehmedalija Mulabdic – antrenor cu portarii şi Rareș Fortuneanu – director tehnic„, a anunţat Rapid.

Reclamă

Decizia a venit la o zi Rapid a pierdut marele derby cu CSM Bucureşti. Echipa Cristinei Neau s-a impus în prezenţa propriilor fani, cu scorul de 25-21 (11-10), şi este liderul clasamentului Ligii Naţionale după trei etape.

Niciuna dintre echipe nu a arătat nivelul de joc obişnuit în Liga Campionilor, alternând fazele spectaculoase cu căderi inexplicabile la nivelul vitezei, apărării sau deciziilor ofensive, care au dus la procentaje scăzute. Rapid a ratat patru aruncări de la 7 metri, în timp ce campioana CSM Bucureşti, în pofida succesului, nu a strălucit nici ea, cu excepţia ultimelor 10 minute de joc şi per total a evoluţiei portarilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM Bucureşti, respectiv Korsos 4, pentru Rapid. Fanii formaţiei Rapid Bucureşti au decis să nu asiste la meci. Rapid este la a doua înfrângere şi ocupă locul 8 (3 puncte).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și