Închide meniul

Kim Rasmussen, prima reacție după Rapid – Vipers 25-31: „Ne-au dat o lecție, dar orice este posibil la retur!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 aprilie 2023, 18:47

Kim Rasmussen, prima reacție după Rapid – Vipers 25-31: Ne-au dat o lecție, dar orice este posibil la retur!”

Kim Rasmussen, prima reacție după Rapid - Vipers 25-31

Kim Rasmussen / Profimedia

Kim Rasmussen a oferit prima reacție după Rapid – Vipers 25-31. Antrenorul giuleștencelor are în continuare încredere că rezultatul poate fi întors la meciul retur din Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, tehnicianul danez a recunoscut că Vipers a jucat mai bine la București, scorul fiind unul care a arătat diferența.

Kim Rasmussen, prima reacție după Rapid – Vipers 25-31: „Ne-au dat o lecție, dar orice este posibil la retur!”

„Am greșit mult astăzi, da, statisticile o arată. Știam dinainte că orice mică greșeală pe care o facem ne va costa contra lui Vipers. Ne-au dat o lecție bună astăzi despre concentrare, nu că fetele noastre nu au fost concentrate, dar ele au avut mare grijă de minge.

Puteam să fim mai buni, dar a fost foarte greu de la început, am fost tot timpul în urmărirea lor. Devine frustrant acest lucru. Fetele au încercat, dar am primit o lecție bună.

Nu sunt deloc mulțumit, trebuie să îmbunătățim unele lucruri, am vorbit despre asta, am lucrat asta, trebuie să avem mai multă grijă de minge, trebuie să avem mai multă grijă la emoțiile noastre.

Reclamă

Să sperăm că vom face pași mici, iar săptămâna viitoare să se vadă o diferență, pentru că obiectivul nostru este să câștigăm meciul. Cred că e loc de progres. Vipers joacă la fel de trei ani, dar noi putem să ne îmbunătățim.

Întotdeauna se poate în sport, orice este posibil aici. În handbal, patru goluri pot fi recuperate în trei minute. Dar trebuie să ne îmbunătățim față de azi, să mergem acolo cu altă atitudine, obiectivul nostru este să câștigăm, dar nu îmi aduc aminte ultima dată când ele au pierdut acasă, deci va fi o provocare”, a declarat Kim Rasmussen.

Rapid, învinsă de Vipers Kristiansand cu 25-31. Elevele lui Kim Rasmussen vor încerca să întoarcă rezultatul în retur

Rapid a fost învinsă de Vipers Kristiansand în partida tur din sferturile EHF Champions League. Meciul, care s-a încheiat 25-31, a fost în format live text, pe AS.ro, de la ora 15:00. Elevele lui Kim Rasmussen vor încerca să întoarcă rezultatul în retur.

Reclamă 4 / 0/3

Partida giuleştencelor s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Bucureşti, toate biletele fiind epuizate. Rapid era neînvinsă pe teren propriu, în Champions League, înainte de acest meci.

România, învinsă de Austria, în penultimul meci din preliminariile CE 2024 la handbal masculin

România a fost învinsă de Austria, în penultimul meci din preliminariile CE 2024 la handbal masculin. Austriecii s-au impus cu scorul de 35-30 (19-17), în penultimul meci din grupa 4 a preliminariilor Campionatului European din 2024. Tricolorii rămân în cursa de calificare la turneul final, fază în care nu au mai ajuns din 1996.

Principalii marcatori ai partidei au fost Nistor 7 goluri, Humet 5, Kuduz 4, pentru România, respectiv Bilyk 7, Zivkovic 6, Wagner 5, pentru Austria.

În urma rezultatului, liderul Austria, calificată anterior la turneul final, are 10 puncte, iar România se află pe locul 2, cu 4. Tot miercuri se va juca partida dintre echipele de pe locurile 3-4 în grupă, Insulele Feroe – Ucraina, ambele cu câte 2 puncte, anunță news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și