Închide meniul

Metz – Rapid 33 – 22, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Româncele sunt pe locul 6 în grupă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2023, 19:04

Metz – Rapid 33 – 22, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Româncele sunt pe locul 6 în grupă

Metz - Rapid 33 - 22, în etapa a 5-a din Liga Campionilor

Profimedia

Metz – Rapid 33 – 22, în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia franceză Metz Handball, scor 33-22 (16-10), în etapa a V-a din grupa B a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Jorgensen 11 goluri, pentru Metz, respectiv Janjusevic 4, Lopez 3, pentru Rapid.

Metz – Rapid 33 – 22, în etapa a 5-a din Liga Campionilor

În celelalte meciuri din etapa a V-a s-au înregistrat rezultatele: Krim Ljbljana – Vipers 24-24, Ikast – Lubin 41-29, Team Esbjerg – FTC Budapesta 33 – 22. Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 cu Ikasta, 24-24 cu FTC Budapesta.

Astfel, după cinci etape, lider neînvins este Ikast Handbold, cu 10 puncte, în timp ce Rapid Bucureşti se află pe locul 6, cu 3 puncte.

În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca pe teren propriu, cu Krim Ljubljana, în 28 octombrie.

Reclamă

CSM București – Brest Bretagne 28-30. Jucătoarele campioanei, huiduite după a 3-a înfrângere din Liga Campionilor

CSM București – Brest Bretagne 28-30. Campioana a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia franceză Brest Bretagne Handball, scor 28-30 (16-17), în etapa a V-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM, respectiv Toublanc 7, Maslova 7, pentru Brest, notează news.ro.

La finalul partidei, CSM Bucureşti a primit huiduieli din tribună, după un joc extrem de slab pe teren propriu, iar Adi Vasile a fost contestat.

Reclamă 4 / 0/3

„E cu multă suferință, cu multă durere. O simțit cu toții, fiecare că suntem jucători, oameni din club sau fani. E un moment delicat în care trebuie să înțelegem că emoția nu ne guvernează gândirea. Trebuie să înțelegem că trebuie să fim uniți zi de zi, să încercăm să rezolvăm lucrurile împreună. Avem mai multe greutăți decât sezonul trecut.

Trebuie să fiu foarte sincer, nu e ușor. Nu e ușor pentru niciun om, dar aleg să fiu foarte bine conectat la echipă. Trebuie să mergem mai departe cu caractere puternice. Cei mai mulți dintre oamenii care vin alături de noi an de an înțeleg. 

Celor care astăzi sunt nemulțumiți le spun că sper să vină în continuare. Trebuie să le spun și că în astfel de momente, fetele au nevoie de cât mai multă dragoste și sprijin”, a spus Adi Vasile.

În etapa a V-a mai sunt programate meciurile dintre Gyor – Odense şi DVSC Debren – Buducnost (sâmbătă), respectiv SG BBM Bietigheim – IK Savehof (duminică). În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor şi 41-26 cu IK Savehof.

După cinci etape, campioana României se află temporar pe locul 4, cu 4 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, cu Buducnost, în 29 octombrie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și