Închide meniul
Video

Nepotul lui Marian Cozma a revenit la Dinamo şi visează la Veszprem! Mesaj emoţionant despre „Păsărilă”: „Ar fi mândru de mine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 21:30

Nepotul lui Marian Cozma a revenit la Dinamo şi visează la Veszprem

Andrei Negrilă, nepotul lui Marian Cozma/ Antena Sport

Nepotul lui Marian Cozma a revenit la Dinamo şi visează la un transfer la Veszprem. Andrei Negrilă a transmis un mesaj emoţionant despre unciul său, la 15 ani de la moartea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepotul lui Marian Cozma dă goluri pentru Dinamo în aşteptarea unui transfer la Veszprem. Ungurii au retras numărul opt, purtat de „Păsărilă”, pentru el.

Nepotul lui Marian Cozma a revenit la Dinamo şi visează la Veszprem

Nepotul lui Marian Cozma, Andrei Negrilă s-a întors la juniorii lui Dinamo. Şi el visează să câştige trofee europene cu Veszprem, ca unchiul lui ucis acum 15 ani într-un club din Ungaria.

„Nu ştiu ce i-aş spune…dar ştiu că ar fi foarte mândru de mine că îi calc pe urme. Am pozele cu el şi amintri”, a declarat Andrei Negrilă.

La Veszprem, Andrei va purta tot numărul opt.

Reclamă

„La Vezprem ştiu că s-a retras doar şi este păstrat pentru mine. La Dinamo ştiu că nu e retras încă…”, a mai mărturisit Andrei Negrilă.

Şi Andrei e poreclit „Păsărilă”.

„Îi plăceau foarte mult păsările, avea colivii şi de toate”, a declarat Andrei Negrilă.

Reclamă 4 / 0/3

Bunicul Petre Cozma este tot timpul alături de Andrei.

„Mai presus de bunicul meu, este un prieten de-al meu…vorbesc orice cu el”, a mai spus Andrei Negrilă.

Modul uluitor în care a aflat Vali Ghionea de moartea bunului său prieten, Marian Cozma

Vizibil emoționat, Vali Ghionea a povestit în detaliu cum a primit vestea. Ghionea a fost sunat de un coleg de-al lui Marian Cozma, dar nu a răspuns. Ulterior, actualul jucător de la Dinamo, a primit un apel de la Marian. Fără să știe ce s-a întâmplat, acesta a răspuns, dar a fost șocat să-l audă la telefon pe colegul lui Cozma. Când acesta i-a dat vestea, Ghionea a crezut că totul este o glumă.

„Venisem dintr-o deplasare, eram la Szeged. Mă tot suna un coleg de al lui. Nu i-am răspuns. Noapte, pe la 4 dimineața, mă suna Marian. Am răspuns, lui Marian îi răspundeam la orice ora. Era colegul său. Mi-a zis că Marian a murit.

Eram după somn, nu îmi venea să cred. I-am zis: ‘Glumești? Cred că e o glumă, cum să moară?’ Mi-a zis că nu, să mă duc la Veszprem că a murit Marian.

M-am urcat imediat în mașină, am mers la Veszprem. Am fost la spital. Nu se mai putea face nimic. A fost o zi neagră. Eram prieteni foarte buni„, a povestit Vali Ghionea la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și