Închide meniul

”Nu este ușor! Suntem fericite!” Cristina Laslo, cea mai bună jucătoare a României cu Polonia! Unde s-a decis meciul

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2020, 15:45

”Nu este ușor! Suntem fericite!” Cristina Laslo, cea mai bună jucătoare a României cu Polonia! Unde s-a decis meciul

Zuma Press / Petter Arvidson via Hepta

Cristina Laslo

  • Cristina Laslo, cea mai bună jucătoare în meciul cu Polonia
  • Care a fost cheia meciului

După o primă repriză slabă, România a revenit formidabil și s-a impus cu 28-24. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost desemnată Cristina Laslo, care a reușit să marcheze de 6 ori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am început foarte, foarte slab. Ne-am găsit cu greu ritmul. În final, e foarte important că am câștigat. Am luat punctele și suntem fericite. Vedem ce mai urmează.

Ne-am îmbunătățit nivelul pe parcurs. Nu a fost ușor, meciul era crucial pentru că ambele echipe nu aveam niciun punct înainte de partidă. Am stat mai bine decât ele, din punct de vedere mental”, a spus jucătoarea României la Digisport

Reclamă

România – Polonia 28-24! Victorie uriașă pentru tricolore

Naţionala de handbal feminin a României a învins sâmbătă, la Kolding, reprezentativa Poloniei, scor 27-23 (11-15), în al doilea meci din grupa D a Campionatului European. Este primul succes al tricolorelor, în lotul cărora a revenit portarul Denisa Dedu.

 Marcatoarele României au fost Neagu 8 Laslo 6, Ostase 6, Dincă 3, Iuganu 3, Popa 2, Buceschi 1.

Reclamă

În lotul tricolor a revenit portarul Denisa Dedu, izolată câteva zile după testarea pozitivă a colegei sale de cameră, Laura Moisă, în continuare afectată de Covid-19.

În grupa D se mai joacă, sâmbătă seară, partida Germania – Norvegia, iar în grupa B, Cehia – Rusia şi Spania – Suedia. Şi în grupa C se joacă un meci, Olanda – Serbia, amânat de vineri, după depistarea unui caz pozitiv în lotul sârb.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de greu e pentru România fără Cristina Neagu pe teren la Campionatul Mondial
Handbal • 3 dec., 10:13
Cât de greu e pentru România fără Cristina Neagu pe teren la Campionatul Mondial: „Am o responsabilitate în plus”
România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal:
Handbal • 30 nov., 23:31
România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal: „Putem bate pe oricine!” Programul complet
Mesajul Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal
Handbal • 13 apr., 0:18
Mesajul scurt al Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal
Jucătorii naționalei României dezamăgiți înfrângerea Insulele Feroe
Handbal • 10 mart., 19:01
Jucătorii naționalei României, dezamăgiți după înfrângerea cu Insulele Feroe: „E dureros! Am făcut 34 de ore pe drum”
Handbal • 15 nov., 21:44
Cristina Neagu a făcut iureş după România – Muntenegru 34-35: „Cu un astfel de arbitraj nu poţi juca! Înseamnă că nu eşti român dacă nu crezi că meritam să câştigăm”