Închide meniul

Oana Manea a devenit campioană la ultimul meci din carieră: „Mă las, din nou, pe uşa din faţă! Au fost foarte multe emoţii”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 17:09

Oana Manea a devenit campioană la ultimul meci din carieră: „Mă las, din nou, pe uşa din faţă! Au fost foarte multe emoţii

Oana Manea s-a retras din fotbal

Rapid, campioană națională la handbal feminin după 19 ani / Facebook Rapid handbal

Oana Manea a devenit campioană la ultimul meci din carieră. Rapid a obţinut o performanţă uluitoare în Liga Floriilor şi a câştigat al 7-lea titlul din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a avut un sezon fabulos şi a câştigat lupta la titlu cu „galacticele” de la CSM Bucureşti. Rapid s-a impus cu 35 – 27 şi a câştigat titlul de campioană.

Oana Manea a devenit campioană la ultimul meci din carieră! Reacţie emoţionantă

Au fost foarte multe emoţii, a fost ultimul meci în sala unde am început handbal. Sunt foarte bucuroasă că am ieşit campioane şi mă las din nou pe uşa din faţă. Avem un public minunat, au fost mereu lângă noi, şi nici nu vreau să mă gândesc ce va fi la anul în Champions League”, a spus Oana Manea la TVR 1.

Oana Manea are un CV uluitor. A câştigat 13 titluri în Liga Naţională cu Oltchim, CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti. În 2016 a contribuit la unul dintre cele mai importante rezultate din handbalul românesc. A ajutat-o pe CSM să devină câştigătoarea Champions League.

Oana Manea, poveste fabuloasă de la Oltchim Rm. Vâlcea

Oana Manea a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ratat un transfer istoric pentru handbalul mondial. Sportiva noastră a fost dorită de Gyor, pe vremea când era la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar conducerea clubului de care aparținea a cerut 1.000.000 de euro.

Reclamă

Oana Manea susține că își dorea enorm să joace pentru Gyor, dar pretențiile exagerate pe care le-au avut cei de la Vâlcea au făcut ca transferul să pice.

Fosta handbalistă crede că cei de la Vâlcea nu voiau să o lase să plece, de aceea au cerut acea sumă pe ea.

Am avut ofertă de la Gyor, în 2006. În momentul ăla îmi doream, mi-am dorit să joc acolo. Nu m-au lăsat cei de la Vâlcea să plec. Mica Brădeanu era la Gyor și mi-a zis să vin acolo, mi-au făcut ofertă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am dus la club să vorbesc dacă mă lasă și mi-au zis să dea 1.000.000 de euro pe mine. Le-am zis că nu sunt Ronaldinho. Era o sumă exagerată pentru fotbal”, a dezvăluit Oana Manea la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Rapid este campioana României la handbal feminin! A câștigat titlul după o pauză de 19 ani

Rapid a devenit noua campioană a României şi a cucerit primul titlu după o pauză de 19 ani. A încheiat la un punct peste CSM Bucureşti şi le-a „suflat” titlul „tigroaicelor”.

Rapid a cucerit cel de-al 7-lea titlu din istoria clubului. Echipa din Giulești nu mai ridicase trofeul din 2003 și avea nevoie de o victorie, în ultima etapă din Liga Florilor, pentru a da startul distracţiei.

Rapid a obţinut un succes dramatic în Liga Florilor. Lupta s-a dat dat până în ultima etapă. Clubul din Giuleşti a încheiat sezonul cu 69 de puncte, cu unul peste CSM Bucureşti. Rapid şi-a asigurat titlul şi va juca în Champions League!

Recomandări
  • Oana Manea s-a retras din handbal
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și