Închide meniul

Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

Alex Masgras Publicat: 13 octombrie 2024, 19:26

Reclamă
Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

Odense - Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

Marta Lopez, în timpul unui meci / Facebook Handbal Rapid Bucureşti

Meciul Odense – Rapid s-a încheiat 32-24, în Liga Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a suferit a treia înfrângere la rând pe plan european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele cinci meciuri din acest sezon, Rapid rămâne cu o singură victorie, cea din meciul de debut, cu Buducnost. Formaţia din Giuleşti a mai remizat pe terenul celor de la Kristiansand, în etapa a doua, şi este pe locul 7, cu 3 puncte.

Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

CS Rapid Bucureşti a fost învinsă în deplasare de echipa daneză Odense Handbold, cu scorul de 32-24 (14-12), duminică, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României a suferit a treia înfrângere consecutivă în competiţie, ultimele două fiind în Danemarca (prima în urmă cu o săptămână la Esbjerg).

Rapid a condus de două ori, cu 3-2 şi 4-3, dar Odense a preluat controlul şi la pauză avea un avans de două goluri pe tabelă, 14-12. Danezele s-au desprins în partea secundă, câştigând fără emoţii, la opt goluri, 32-24.

Reclamă
Reclamă

Pentru Rapid au marcat Andjela Janjusevic 7 goluri, Albertina Da Cruz Kassoma 6, Dorina Korsos 3, Sara Ristovska 3, Lara Gonzalez Ortega 1, Marta Lopez Herrero 1, Aissatou Kouyate 1, Ainhoa Hernandez Serrador 1, Estavana Polman 1, notează agerpres.ro.

Rinka Duijndam a încheiat cu 13 intervenţii (31,71%).

Golurile gazdelor au fost reuşite de Andrea Aagot Hansen 9, Thale Rushfeldt Deila 4, Lysa Tchaptchet Defo 3, Mie Enggrob Hoejlund 3, Helena Elver Hagesoe 3, Elma Halilcevic 2, Maren Nyland Aardahl 2, Malin Larsen Aune 1, Helene Gigstad Fauske 1, Clara Skyum Thomsen 1, Nikita van der Vliet 1.

Reclamă

Althea Rebecca Reinhardt a apărat 13 şuturi (38,24%).

Meciul a fost arbitrat de olandezii William Weijmans şi Rick Wolbertus, iar delegată EHF a fost slovena Anja Freser.

În celelalte meciuri din grupă, jucate tot duminică, s-au înregistrat rezultatele: Team Esbjerg – Vipers Kristiansand 30-29, Buducnost Podgorica – HB Ludwigsburg 24-36, Brest Bretagne Handball – Gyori Audi ETO KC 34-35.

În etapa următoare, pe 19 octombrie, Rapid va juca la Bucureşti cu Brest Bretagne Handball. Sâmbătă, CSM Bucureşti a câştigat meciul de pe terenul celor de la Krim Ljubljana, scor 31-29.

Clasament

1. Gyori Audi ETO KC 9 puncte
2. Brest Bretagne Handball 8
3. Team Esbjerg 6
4. Odense Handbold 6
5. HB Ludwigsburg 4
6. Vipers Kristiansand 3
7. Rapid Bucureşti 3
8. Buducnost 1

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:02

„E peste toţi, e liderul de care naţionala are nevoie!” Mihai Stoica a dat verdictul după Cipru – România 0-3

21:50

LIVE SCOREAustria – Norvegia 1-0! Bară Erling Haaland. Arnautovic a înscris un gol de poveste!

21:23

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

21:16

Dinamo a învins CSA Steaua în derby-ul din Liga Naţională la handbal masculin

21:16

EXCLUSIVDin Kaunas, Liviu Antal a transmis un mesaj pentru tricolori înainte de Lituania – România: „Ei sunt mai mult cu baschetul”

20:49

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și