Închide meniul

Prima reacţie a lui Gheorghe Tadici, după gestul golănesc surprins de camerele TV: „Vrem antrenori-roboţi ca să nu le zică nimic jucătoarelor?!” Dialogul pe care l-a avut cu Alexandra Vrabie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 11:08

Prima reacţie a lui Gheorghe Tadici, după gestul golănesc surprins de camerele TV: „Vrem antrenori-roboţi ca să nu le zică nimic jucătoarelor?! Dialogul pe care l-a avut cu Alexandra Vrabie

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Gheorghe Tadici

La câteva zile după izbucnirea scandalului, Gheorghe Tadici a oferit o primă reacţie. Acesta a spus că nu a bruscat-o pe Alexandra Vrabie şi dezvăluit şi ce dialog a avut cu jucătoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea e plecată acum, e pe la Făgăraş parcă. Mi-a dat mesaj şi m-a întrebat: «Domnul profesor, ce se întâmplă cu atâta tam-tam»? Pentru ce se insistă pe faza asta? Era normal ca dumneavoastră să ma opriţi şi să-mi atrageţi atenţia să nu mai persist în greşelile comise până atunci». Asta mi-a scris fata.

Ce se doreşte, de fapt? Vrem antrenori-roboţi care n-au voie să le zică nimic jucătoarelor?! La faza respectivă, eu am oprit-o pe Alexandra şi am întrebat-o: «Dar noi ce am antrenat în ultimele zece zile? Unde arunci?». Ea mi-a răspuns, după care i-am zis: «Treci pe bancă».

Pe imagini s-a văzut că aş fi împins-o. Dar ea, de fapt, trecea prin faţa mea şi eu voiam să mă întorc la joc. Ah, că eram încruntat? Păi, era gălăgie în sală şi eram concentrat. N-aveam nimic cu Alexandra. Dar noi ce vrem, de fapt? Poate că nici nu mai am voie să clipesc…Dar eu cred că tot acest scandal are legătură cu altceva”, a declarat Gheorghe Tadici pentru adevărul.ro.

Citește și:

Gestul golănesc al lui Gheorghe Tadici

La scorul de 9-9 în partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, Vrabie a fost eliminată două minute, iar Tadici şi-a ieşit din minţi. A apucat-o pe aceasta de braţ şi a bruscat-o, înainte să o împingă pe jucătoare spre banca de rezerve.

Reclamă

Tadici a continuat să urmărească meciul din etapa a noua a Ligii Florilor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce jucătoarele aflate pe bancă nici nu au avut curaj să privească înspre antrenorul care, în mod normal, ar trebui să fie din nou pedepsit.

Intră aici pentru a vedea nefericitul incident!

Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape după un comportament golănesc

Gheorghe Tadici şi-a înjurat jucătoarele în meciul cu Rapid (26-24), disputat în septembrie, în Cupa României. El a fost suspendat 8 etape după comportamentul golănesc.

Atunci, într-un time-out, antrenorul de 69 de ani a adresat cuvinte grosolane către jucătoarele Zalăului, pe care le-a înjurat de mamă. „Dobitoacele dracu’” și „să vă ia dracu’!”, au fost expresiile folosite de veteranul Tadici.

Reclamă 4 / 0/3

Tadici şi-a cerut apoi scuze, explicând motivele care şi-a jignit elevele. „Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze.

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9.

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit.

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, a declarat Tadici pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și