Închide meniul

Reacţia Cristinei Neagu, după ce a înscris doar 3 goluri în Olanda – România 29-28: „Am luptat nebuneşte! Ne-am simţi ca acasă” Ce reproşuri a făcut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 23:58

Reacţia Cristinei Neagu, după ce a înscris doar 3 goluri în Olanda – România 29-28: „Am luptat nebuneşte! Ne-am simţi ca acasă Ce reproşuri a făcut

Cristina Negaue, prestaţie modestă în Olanda - România 29-28

Profimediaimages

Reacţia Cristinei Neagu, după ce a înscris doar 3 goluri în Olanda – România 29-28. Cea mai bună jucătoare a României a spus că a luptat nebuneşte în partida cu fosta campioană mondială. Cristina Neagu le-a mulţumit şi fanilor români care au fost prezenţi în sala de Skopje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a avut de făcut şi câteva reproşuri la adresa arbitrajului.

Reacţia Cristinei Neagu, după ce a înscris doar 3 goluri în Olanda – România 29-28

A fost un meci de luptă, așa cum arată și tabela de scor. Cred că am fost foarte aproape și vreau să-mi felicit colegele, pentru că noi avem o echipă foarte tânără, cu puțină experiență.

Însă astăzi noi am luptat nebunește și cred că, pe final, puteam lua puncte. Să fiu sinceră, cred că a fost vorba și de puțin noroc, pentru că noi am ratat, ele au marcat și asta a fost povestea. A fost avantaj de un gol pentru ele, dar putea, cu ușurință, să fie un gol avantaj pentru noi sau să fie remiză.

Pentru mine, a fost puțin ciudat și modul de arbitraj, nu am înțeles mare lucru, așa că am încercat să ne adaptăm. Dar cred că, la final, am făcut o treabă bună. Sincer, sunt mândră de ceea ce am făcut, nu am luat puncte, dar e primul meci și, dacă jucăm la fel, avem șanse să avansăm în faza eliminatorie și să facem lucruri bune și acolo. Sunt foarte mândră să avem atâția fani în sală, ne-am simțit ca acasă„, a spus Cristina Neagu, conform digisport.ro, după Olanda – Românie 29-28.

Reclamă

Olanda – România 29-28. Înfrângere dramatică pentru „tricolore” în faţa fostei campioane mondiale

Olanda – România 29-28. Înfrângere dramatică pentru „tricolore” în faţa fostei campioane mondiale. Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă sâmbătă, la Skopje, de campioana mondială Olanda, scor 29-28 (14-12), în primul meci din grupa C a Campionatului European. Următorul meci, luni, cu campioana olimpică Franţa.

Pentru România au marcat Pintea 5 goluri, Grozav 5, Buceschi 5, Badea 4, Neagu 3, Seraficeanu 3, Dindiligan 2,Tănăsie 1, iar de la Olanda s-au remarcat Van der Heijden 7 şi Malestein 6 reuşite, după un meci cu o evoluţie curajoasă a tricolorelor, dublată de intervenţii salutare ale portarilor Dumanska, Hosu şi Ciucă.

În cealaltă partidă din grupa C, Franţa – Macedonia de Nord 24-14. Şi în grupa D s-au jucat primele partide, între Muntenegru – Spania 30-23 şi Polonia – Germania 23-25.

Reclamă 4 / 0/3

În grupele A şi B se vor juca, duminică, meciurile dintre Croaţia – Ungaria şi Elveţia – Norvegia (A), respectiv Slovenia – Suedia şi Serbia – Danemarca (B). Pentru România urmează partidele cu campioana olimpică Franţa (7 noiembrie, 21.30) şi cu echipa gazdă Macedonia de Nord (9 noiembrie, 19.00).

Meciurile din grupele A şi B se încheie în 8 noiembrie, iar cele din grupele C şi D în 9 noiembrie, iar primele trei clasate în fiecare grupă vor avansa în grupele principale, în care se va juca între 10-16 noiembrie. De acolo, doar primele două clasate obţin calificarea în semifinale, programate în 18 noiembrie. Finalele pentru medalii vor avea loc în 20 noiembrie.

Campioana europeană din 2022 se va califica automat la Jocurile Olimpice din 2024, precum şi la Campionatul Mondial din 2023, la Mondiale urmând să se califice şi medaliatele europene cu argint şi bronz. CM de anul viitor va avea loc între 30 noiembrie – 17 decembrie, în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Naţionala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE, iar ediţia din 2022 are loc între 4 şi 20 noiembrie, la Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica.

Căpitanul tricolorelor, Cristina Neagu, a început competiţia europeană din postura de golgeter absolut, cu 264 de goluri de-a lungul ediţiilor la care a participat. După partida cu Olanda, Neagu a ajuns la 267 goluri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și