Închide meniul

Reacţia Gabrielei Szabo după ce Crina Pintea a fost testată pozitiv cu Covid-19. "Am făcut achiziţie publică pentru circa 1.000 de teste"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 11:42

Reacţia Gabrielei Szabo după ce Crina Pintea a fost testată pozitiv cu Covid-19. "Am făcut achiziţie publică pentru circa 1.000 de teste"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gabriela Szabo, dezvăluiri despre Crina Pintea

"Virusul trăieşte lângă noi, nu ştim pe care ne atinge, pot să mă dau exemplu şi pe mine, care oricât m-am protejat, uneori exagerat, tot l-am luat. Îmi pare foarte rău pentru Crina Pintea, care pe lângă că e o jucătoare uriaşă pentru clubul nostru şi pentru România, pierde această şansă extraordinară la europene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Szabo: "Am făcut achiziţie publică pentru circa 1.000 de teste"

Aşteptăm să se refacă cât mai repede, mai ales că noi, la CSM, am pus acces pe grija faţă de tot lotul. Am făcut cam 800 de teste până acum la club, câte două, trei pe săptămână şi nu e tocmai ieftin. 

Am făcut achiziţie publică pentru circa 1.000 de teste, dintre care am făcut 800, iar la 3-400 de lei per test, calculaţi cât ne costă din bani neprevăzuţi în buget", a spus Szabo, citată de news.ro

România, în pericol, înainatea Campionatului European din Danemarca

Crina Pintea este una dintre cele mai importante jucătoare din naţionala lui Bogdan Burcea, alături de Cristina Neagu. Ea a participat la antrenamentele din ultimele zile, astfel că a intrat în contact cu celelalte "tricolore".

Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu, masorii naţionalei, au intrat şi ei în contact cu jucătoarele, astfel că ne putem lovi de un focar, chiar înaintea Europeanului. Acesta este motivul pentru care încă nu a fost oficial anunţat lotul nostru.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și