Închide meniul

Reacţia presei din Spania după golul fenomenal reuşit de Bianca Bazaliu: „Aruncare din bucătărie!” / „Final crud!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 8:43

Reacţia presei din Spania după golul fenomenal reuşit de Bianca Bazaliu: „Aruncare din bucătărie! / „Final crud!

Reacţia presei din Spania după golul fenomenal reuşit de Bianca Bazaliu

Bianca Bazaliu i-a adus României victoria / Zuma Press / Ludvig Thunman via Hepta

Reacţia presei din Spania a fost pe măsura golului fenomenal reuşit de Bianca Bazaliu. Ibericii au rămas uluiţi de execuţia fabuloasă din chiar ultima secundă a meciului România – Spania 28-27, de la Campionatul European de handbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Marca, Mundo Deportivo şi AS au fost surprinşi de ceea ce a putut face Bazaliu. S-au ferit să critice portarul naţionalei Spaniei, care a fost învins cu o execuţie de la 15 metri.

Reacţia presei din Spania după execuţia uluitoare reuşită de Bianca Bazaliu

Mai erau doar câteva secunde, iar România a rezolvat partida în cel mai puţin aşteptat mod, cu o aruncare din bucătărie care i-a dat peste cap mâinile lui Aalla. Abia a văzut mingea venind şi a intrat în poartă, stricând o prestaţie bună a echipei„, au scris cei de la Marca.

Arrojeria a egalat meciul cu 9 secunde înainte de final, cu o altă pătrundere curajoasă. Când părea că cele două echipe aveau să-şi împartă punctele, execuţia de la distanţă a lui Bazaliu a surprins apărarea şi a trecut peste linia porţii. A fost un final crud pentru ‘Guerreras’„, au titrat şi cei de la Mundo Deportivo.

Într-un meci în care a fost egală cu România, Spania a egalat cu 10 secunde înainte de final, dar România a obţinut victoria cu o aruncare de la 16 metri. Spania a fost doborâtă la ultima fază cu o execuţie de la mijlocul terenului. Ghinion? Nu. A fost gestionat greşit finalul de meci„, au reacţionat jurnaliştii de la as.com.

Reclamă

România avea nevoie de victorie pentru a spera la calificarea în semifinalele Campionatului European. Totul a părut că se va ruina cu 8 secunde înainte de final, când Spania a reuşit să marcheze golul prin care a egalat.

Chiar dacă mai erau doar câteva secunde, România a sperat că poate câştiga un meci pe care l-a controlat în marea majoritate a timpului. Cristina Neagu i-a pasat Biancăi Bazaliu iar aceasta nu a stat pe gânduri şi a aruncat la poartă de la o distanţă uriaşă. Golul o menţine pe România în cursa pentru calificarea în semifinalele de la EURO. „Incredibil! Ce moment!”, au reacţionat cei de la EHF.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacționat Bianca Bazaliu după golul extraterestru

Bianca Bazaliu a mărturisit că, sub presiunea timpului, a lăsat deoparte orice gând și a privit doar spre poarta Spaniei. Bianca Bazaliu e optimistă că tricolorele pot face și alte meciuri de poveste la Europeanul de handbal.

E bine, mă bucur pentru victorie, sunt bucuroasă pentru echipă, pentru că am reușit să câștigăm toate punctele. Am văzut că nu mai aveam timp, am primit mingea de la Neagu și am dat! Acum avem o șansă mare, trebuie să jucăm fiecare meci în parte și să ne continuăm drumul. Mă simt foarte bine cu fetele, suntem bine toate. În ultimele secunde nu mai e nevoie de nimic, iei mingea și o dai, atât!”, a spus Bianca Bazaliu, după meci.

Principalele marcatoare pentru România au fost Pintea 7 goluri, Buceschi 6, Neagu 5, iar din echipa Spaniei s-au remarcat Gutierrez şi Gonzalez, cu câte 4 reuşite. În urma rezultatului, România obţine primele 2 puncte în clasamentul grupei II.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și