Închide meniul

România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal: „Putem bate pe oricine!” Programul complet

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 23:31

Reclamă
România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal: „Putem bate pe oricine! Programul complet

România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal:

Profimedia

România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal. Elevele lui Florentin Pera vor întâlni, în primul meci, Chile. Partida va începe la ora 19:00 şi va fi live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România porneşte mare favorită cu Chile, chiar şi fără Cristina Neagu, care este accidentată. „Tricolorele” mai sunt în grupă cu Serbia şi Germania.

România debutează de Ziua Naţională la Campionatul Mondial de handbal

În primă fază, România luptă pentru calificarea în grupele principale. Marele vis este ocuparea unui loc cât mai pentru a ne oferi şansa unei calificări la Jocurile Olimpice de la Paris. Cristina Laszlo a avut un discurs mobilizator înaintea debutului la Campionatul Mondial.

Sunt plină de adrenalină, sper să ne acomodăm repede cu sala şi cu atmosfera de acolo şi aştept în număr cât mai mare mulţi fani. Primul lucru care îmi vine minte e că jucăm cu Danemarca chiar la ele acasă. Va fi o sală plină pentru că şi ele sunt iubite. E o grupă echilibrată. Noi ne dorim cât mai multe puncte. E o grupă care ne poate avantaja şi să ne ducă cu două puncte în grupele principale.

Noi ne dorim foarte tare o medalie. Faptul că îţi doreşti să câştigi o medalie şi reprezinţi România, deja e o presiune. Dacă ştim să o gestionăm, presiunea poate ceva pozitiv. Asta e o mult mai mare presiune, să ne calificăm la Olimpiadă, decât o medalie. O clasare bună ne poate aduce şi o calificare în turneul pre-olimpic. Atât timp cât România joacă de plăcere şi suntem sănătoase, putem învinge pe oricine. Handbal cu zâmbetul pe buze şi Hai, România. Am 14 tatuaje, nu m-am putut opri la 13„, a spus Cristina Laszlo pentru frh.ro.

Reclamă

Programul României la Campionatul Mondial de handbal feminin

Cristina Neagu a vorbit despre scenariul de coşmar pentru ea la Campionatul Mondial

Cristina Neagu a vorbit despre scenariul de coşmar pentru ea la Campionatul Mondial. Neagu a admis că există posibilitatea să nu poată juca deloc. Cristina Neagu este accidentată, iar selecţionerul Florentin Pera a spus că speră ca starul României să fie aptă de joc în grupele principale. Neagu i-a dat o veste proastă şi a avansat ideea de a nu putea juca deloc. Pentru Cristina Neagu, acesta va fi ultimul Campionat Mondial din carieră.

Situația mea este puțin neclară, nu m-am antrenat de două săptămâni. Am încercat să alerg, să-mi țin corpul în formă, dar sigur nu știu cum ar fi la antrenamentul specific sau în joc.

Nu este cea mai bună situație pentru mine. Este ultimul meu Campionat Mondial, aș evolua într-una din sălile mele favorite din Danemarca, dar nu știu când voi fi aptă de joc sau dacă voi juca. Mintal nu mă simt prea bine acum, dar fac tot ce pot, ca să revin cât mai repede”,a spus Cristina Neague pentru TV2, citată de fanatik.ro.

Lotul României pentru Campionatul Mondial de handbal

  • Portari: Diana Ciucă (CS Rapid București), Yuliya Dumanska (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea)
  • Extreme stânga: Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Alexandra Dindiligan (CSM București)
  • Interi stânga: Bianca Bazaliu (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Cristina Neagu (CSM București), Claudia Pașcan (SCM “U” Craiova)
  • Centri: Eliza Buceschi (CS Rapid București), Cristina Laslo (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Andreea Popa (Dunărea Brăila)
  • Interi dreapta: Daria Bucur (Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (SCM Râmnicu Vâlcea)
  • Extreme dreapta: Alexandra Badea (CS Rapid București), Sonia Seraficeanu (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud)
  • Pivoți: Nicoleta Balog (Dunărea Brăila), Lorena Ostase (CS Rapid București), Crina Pintea (CSM București)
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și