Închide meniul

România – Muntenegru 28-25 | "Să le fie rușine!" Scandal după ratarea calificării la Tokyo. Federaţia vrea să depună contestaţie! "Trăim prin Cristina Neagu. Echipa națională nu există"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 20:59

România – Muntenegru 28-25 | "Să le fie rușine!" Scandal după ratarea calificării la Tokyo. Federaţia vrea să depună contestaţie! "Trăim prin Cristina Neagu. Echipa națională nu există"

profimediaimages

Jucătoarele României, în lacrimi, după meciul cu Muntenegru (28-25), după care au ratat calificarea la Jocurile Olimpice

Tricolorele şi-au şters rapid lacrimile după ce au terminat turneul preolimpic pe ultimul loc. Delegaţia României a terminat meciul cu Muntenegru la 18.30, iar la 22.30 handbalistele erau deja la Bucureşti. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Dedu, atac la adresa Norvegiei: ”Să le fie ruşine!"

Niciuna dintre jucătoare nu a oferit declaraţii. A vorbit în schimb preşedintele Federaţiei, Alexandru Dedu, care a declarat război Norvegiei. L-au deranjat acuzaţiile de blat dinaintea duelului cu Muntenegru şi a acuzat arbitrajul din partida contra nordicelor. El a declarat că Federaţia ar putea depune o contestaţie.

”Să le fie ruşine! Să le fie ruşine. De la oamenii din nord ne aşteptăm să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care le-au avut, au curajul să vorbească în felul ăsta? Să le fie ruşine!.

Este o competiţie normală, avem jucătoare cu mare experienţă, care au mai trecut prin astfel de momente, nu astăzi a fost, ieri s-a pierdut calificarea, noi nu am făcut un joc reuşi, dar nu vreau să ma antepronunţ, trebuie să facem o analiză a arbitrajului de alaltăieri, fiindcă mie mi s-a părut că ceva nu a fost ok.

În cazul în care ceea ce cred că am văzut se adevereşte, o să analizăm asta într-un colectiv de profesionişti, vom face o adresă către IHF apropo de acest lucru", a spus Alexandru Dedu, la sosirea în ţară.

Reclamă

Radu Voina: "Trăim prin ceea ce face Cristina Neagu"

Fost campion mondial, Radu Voina, a fost printre cei mai critici după eşecul naţionalei. 

“Am pierdut această calificare, deci singura speranță a noastră mai erau fetele care să țină steagul sus. Uite că și ele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice și handbalul românesc este pe un drum minunat. 

Nu știu dacă se putea face mai mult. Specialiștii ne creditau cu șansa a treia. Din declarațiile fetelor am avut speranțe, pentru că sunt singurele care mai vorbesc. Federația nu are declarații, nu are reacții. 

Reclamă 4 / 0/3

Trăim prin ceea ce face Cristina Neagu. Ea personal și-a făcut treaba, dar echipa națională nu există", a spus Voina, în Fanatik

Radu Voina: "Trăim într-o țară așa cum este și sportul merge pe urmele țării”

Voina a fost selecţionerul naţionalei de fete între 2008 şi 2012. El a ironizat Federaţia pentru că va face economie pentru că nu va merge la Tokyo.

"Ne uităm de acasă la Jocurile Olimpice de acasă, dacă s-or ține. Comitetul Olimpic Român care este același lucru cu FRH face niște economii, sunt costuri serioase. Vorbim de o deplasare a unei echipe până la Tokyo. 

Apoi ne punem întrebări. Dacă nu ratam patru aruncări de la 7 metri? Dacă reușeam să mai dăm două goluri? Trăim într-o țară așa cum este și sportul merge pe urmele țării”, a mai spus Voina.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și