Închide meniul

România – Muntenegru 28-25 | "Tricolorele", în lacrimi după ce au ratat calificarea la JO! Adi Vasile: "Suferim mult, e un moment amar!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 16:16

România – Muntenegru 28-25 | "Tricolorele", în lacrimi după ce au ratat calificarea la JO! Adi Vasile: "Suferim mult, e un moment amar!"

Captură PrimaTV

"Tricolorele", în lacrimi după ratarea calificării la JO

După eşecul cu Norvegia din meciul de debut, România avea nevoie de o victorie la cinci goluri diferenţă pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpic. "Tricolorele" au reuşit să învingă, însă doar la 3 goluri diferenţă. Acestea au părăsit terenul în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Vasile are un mare regret după ratarea calificării

Adi Vasile şi-a găsit cu greu cuvintele după meci. Selecţionerul laudă motivaţia elevelor sale, însă recunoaşte că regretă faptul că nu a făcut schimbări mai rapid.

"Este un moment foarte trist, un moment amar. Importanța acestui meci a fost uriașă, era un mare vis pentru noi, pentru fete. S-au luptat pentru momentul ăsta timp de 4 ani. E foarte greu să vorbesc. Am simțit că eram acolo, am fost aproape. Ce contează cel mai mult e că toată lumea a lăsat energia pe teren, că fetele au jucat cu inima. 

Contează pentru viitor. Azi suferim mult, ne va lua ceva să ne revenim, dar viitorul e în față și trebuie să luăm lucrurile bune. Astăzi simt că ar fi trebuit să schimb ceva mai rapid. Când mă uit în oglindă asta simt, că trebuia să încerc ceva mai devreme.", a declarat Adi Vasile la conferinţa de presă.

Reclamă

"Tricolorele" ţin capul sus: "Valoric, suntem peste multe echipe"

La scurt timp după fluierul final, Laura Pristaviţa a oferit şi ea prima reacţie, la conferinţa de presă. Acesta ţine capul sus după ce România a ratat calificarea la Tokyo.

"Chiar dacă a fost o victorie, este o victorie destul de amară. Prea multă dorinţă ne-a împiedicat să marcăm suficiente goluri pentru a ne califica. Vreau să felicit echipele adverse şi îmi pare sincer rău că nu am reuşit să ne calificăm. Nu aş vrea să lăsăm capul joc, nu aş vrea ca vreuna dintre colegele mele să plece capul, chiar dacă multe dintre noi nu vom mai fi aici.

Nu aş putea să spun exact unde s-a pierdut calificarea, cred că ambele jocuri au contribuit din păcate la acest deznodământ. Mi-aş fi dorit ca meciul să aibă mai multe minute, pentru că puteam înscrie mai mult. Aş vrea să rămân cu părerea asta că puteam să ne calificăm. Dorinţă a existat, am avut o emoţie care ne împingea de la spate, dar presiunea am resimţit-o toate. Mental, e destul de greu să nu te laşi copleşit de emoţii. E o presiune pe care ne-o punem noi până la urmă, şi cred că mental am pierdut acest meci. Valoric, suntem peste multe echipe", a declarat Laura Pristaviţa la conferinţa de presă. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și