Închide meniul

România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin 2021. A dat din nou peste „coşmarul” de la EURO

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 august 2021, 9:01

România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin 2021. A dat din nou peste „coşmarul de la EURO

România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin 2021

Profimediaimages

Tricolorele se vor duela, la Campionatul Mondial din acest an, cu reprezentativa Norvegiei şi cele care se vor clasa pe locurile 3 şi 4 în Campionatul Asiei, programat în luna septembrie. Căpitanul naţionalei, Cristina Neagu, nu va lua parte la CM, iar revenirea sa în circuitul reprezentativei va avea loc doar în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin 2021

România a făcut parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi de joi, de la Castellón, în Spania, ţară care va găzdui turneul final între 2-19 decembrie. Va fi primul Campionat Mondial cu 32 de echipe, anunţă news.ro.

Echipele participante din Asia şi America vor fi stabilite în urma campionatelor continentale, programate între august-octombrie.

Campionatul Asiei va avea loc în Iordania, între 15 şi 25 septembrie, iar România va avea adversare în grupa C echipele de pe locurile 3 şi 4. Campioana mondială en-titre este Olanda.

Reprezentativa România a jucat împotriva Norvegiei atât la Campionatul European de anul trecut, cât şi la turneului preolimpic din luna martie. În ultimul meci al Grupei D de la Europeanu din Danemarca, tricolorele au fost egale cu nordicele la pauză și chiar au condus cu 17-16. Totuşi, cea mai titrată reprezentativă din Europa a fost de neoprit pe final. România a cedat cu 20-28.

Reclamă

Eşecul a fost cu repetiţie. În startul de la turneul preolimpic, România a fost învinsă cu 29-24 de Norvegia. Cristina Neagu a înscris 11 goluri, dar nordicele au obţinut victoria.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și