Închide meniul

România – Suedia 23-31. Un nou eşec pentru tricolori, în preliminariile pentru EURO 2022. Înfrângere greu de digerat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 17:02

România – Suedia 23-31. Un nou eşec pentru tricolori, în preliminariile pentru EURO 2022. Înfrângere greu de digerat!

FRH

Românii, învinşi de suedezi în preliminariile EURO 2022

Principalii marcatori ai României au fost Humet şi Asoltanei, ambii cu câte 6 goluri, anunţă news.ro. În urma rezultatului, România rămâne pe locul 2 în grupa 8, cu 3 puncte, după liderul Suedia, cu 8, care a obţinut astfel calificarea la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Handbaliştii României, învinşi fără drept de apel de selecţionata Suediei

În primele meciuri, tricolorii au obţinut rezultatele: 30-33 cu Suedia, 36-27 cu Muntenegru, 23-23 şi 25-30 cu Kosovo. În ultima etapă a grupei 8 sunt programate, chiar în ziua de Paşte, disputele dintre Muntenegru – România şi Suedia – Kosovo.

Cele opt grupe de calificare sunt formate din câte patru echipe, în total 32 de reprezentative, care luptă pentru 20 de locuri calificante.

Naţiunile gazdă, Ungaria şi Slovacia, alături de campioana europeană Spania şi finalista ultimei ediţii, Croaţia, sunt direct calificate la turneul final.

Reclamă

Celelalte 20 de echipe se vor califica astfel: primele două clasate din fiecare grupă, plus încă patru reprezentative de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament. Acestea vor fi determinate într-un clasament separat, format doar din echipele de pe locul 3 (opt în total), în care se vor lua în calcul doar rezultatele obţinute cu formaţiile de pe primele două locuri din fiecare grupă.

Turneul final va avea loc în Ungaria şi Slovacia, între 13-30 ianuarie 2022. România a evoluat ultima dată la un turneul final continental la ediţia din 1996, când a ocupat locul 9.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și