Închide meniul

Tomas Ryde, mesaj tranșant pentru FRH: ”Oamenii sunt mai importanți decât banii”

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 7:00

Reclamă
Tomas Ryde, mesaj tranșant pentru FRH: ”Oamenii sunt mai importanți decât banii”

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via hepta

Tomas Ryde, mesaj tranșant pentru FRH: ”Oamenii sunt mai importanți decât banii”

Alexandru Dedu, președintele FRH, a realizat un plan de reluare a competițiilor interne după ce se va încheia starea de urgență. Astfel, liga masculină urmează să se reia pe 31 mai, iar cea feminină pe 5 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tomas Ryde: ”Oamenii sunt mai importanți decât banii”

Tomas Ryde, care a fost selecționer până în iarna acestui an, a comentat într-un mod ironic planul pentru reluarea competițiilor.

”99% dintre sporturile de echipe sunt anulate deoarece oamenii sunt mai importanți decât banii. Apoi, Federația Română de Handbal decide ca liga să fie terminată.

Va reîncepe pe 31 mai și vor fi 10 meciuri în 22 de zile. Dumnezeule, totul este posibil în România!", a scris Ryde pe rețelele de socializare.

Ryde a fost demis pe data de 6 ianuarie 2020. El a plecat după rezultatele modeste ale României de la Campionatul Mondial din Japonia (2019). 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și