Închide meniul

Tragedie în handbal! A murit Ion „Jean” Crăciun, unul dintre cei mai titraţi antrenori din România

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 22:31

Tragedie în handbal! A murit Ion „Jean Crăciun, unul dintre cei mai titraţi antrenori din România

Tragedie în handbal! A murit Ion "Jean" Crăciun

Ion "Jean" Crăciun, la un meci / Hepta

Tragedie în handbal! Antrenorul Ion Crăciun a decedat, joi, în urma unui infarct, la vârsta de 67 de ani. În 2016, naţionala feminină de tineret obţinea bronzul mondial cu el pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe cluburi din Liga Naţională au transmis condoleanţe, joi, în urma veştii. Ion Crăciun, născut în 25 septembrie 1955, a antrenat ultima dată Corona Braşov, iar din 2019 s-a retras acasă, la Constanţa, relatează news.ro.

Tragedie în handbal! A murit Ion „Jean” Crăciun, unul dintre cei mai titraţi antrenori din România

De-a lungul carierei a stat pe banca tehnică a echipelor CSM Medgidia, Minaur Baia Mare, Tomis Constanţa, HCM Constanţa, Neptun Constanţa şi Corona Braşov. Cu HCM Constanţa a obţinut titlul naţional în 2011.

Ion Crăciun a antrenat şi naţionala feminină de tineret, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2016.

Cu tristeţe în suflet, ne luăm rămas bun de la unul dintre cei mai valoroşi antrenori ai handbalului românesc, Ion Crăciun. Condoleanţe şi putere, familiei sale! Odihneşte-te în pace, maestre!”, este unul din mesajele de condoleanţe, transmis, joi, de CSU Suceava.

Reclamă

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort între dărâmături, după cutremurul din Turcia

O altă tragedie a avut loc în handbal în luna februarie a acestui an, după cutremurele din Turcia.

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort între dărâmături, după cutremurul din Turcia. Clubul sucevean anunţă că a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni, a transmis clubul.

”În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. Decesul sportivului a fost confirmat şi de Federaţia Turcă de Handbal”, a scris clubul într-o postare.

”Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya”

”Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya.

Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita”, se arăta în mesajul Federaţiei Turce de Handbal.

„Oh, dragul nostru Cemal! Prieten drag, ne-ai rănit tare”, a fost unul dintre sutele de mesaje postate pe reţelele de socializare de cluburi din Turcia şi prieteni ai lui Cemal.

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. ”După despărţirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onoraţi că te-am cunoscut. Odihneşte-te în pace”, a mai scris Clubul Sportiv Universitar din Suceava în postare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și