Închide meniul

Valentin Ghionea a fost transferat de Steaua! Dinamo şi-a cedat căpitanul la rivala roş-albastră

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 14:37

Valentin Ghionea a fost transferat de Steaua! Dinamo şi-a cedat căpitanul la rivala roş-albastră

Valentin Ghionea a fost transferat de Steaua

Valentin Ghionea, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Hepta

Valentin Ghionea a fost transferat de Steaua! Dinamo şi-a cedat astfel căpitanul la rivala roş-albastră, anunţă eurosport.ro. Extrema dreapta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „dulăilor”, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ghionea a venit la Dinao în 2020. „Dulăii” îl transferau pe acesta de la Sporting Lisabona.

Valentin Ghionea a fost transferat de Steaua

Valentin Ghionea reprezintă un transfer extrem de bun pentru Steaua. Deşi are 39 de ani, extrema dreapta a traversat o formă excelentă în utimele sezoane, la Dinamo.

„Ieri am jucat in ultimul meu meci pentru Dinamo. 3 sezoane ,multe trofee câștigate si foarte multe satisfacții .Multumesc Dinamo pentru cei 5 ani petrecuți in Stefan cel Mare”, a notat Valentin Ghionea, pe contul oficial de Instagram.

În acest sezon, Ghionea a marcat 89 de goluri pentru trupa lui Xavi Pascual, în competiţiile interne, în timp ce în Liga Campionilor a marcat alte 13.

Reclamă

Valentin Ghionea a fost căpitanul naţionalei României, din care s-a retras în urmă cu câţiva ani. De asemenea, este jucătorul român cu cele mai multe goluri marcate în Liga Campionilor, marcate în cele 13 sezoane în care a evoluat în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

De-a lungul carierei, Valentin Ghionea a evoluat pentru Minaur Baia Mare, Szeged, Reşiţa, Universitatea Cluj, HCM Constanţa, Wisla Plock şi Dinamo.

În tricoul echipei naţionale, Ghionea a bifat 134 de meciuri, în care a marcat peste 600 de goluri. De asemenea, extrem dreapta a participat alături de „tricolori” la două Campionate Mondiale, în 2009 şi 2011.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu, mesaj de luptă înaintea returului cu Esbjerg

Cristina Neagu a transmis un mesaj de luptă înaintea returului cu Esbjerg. Cea mai bună jucătoare a campionaei României crede că CSM Bucureşti poate întoarce scorul din tur şi să se califice în Final Four-ul de la Budapesta.

CSM Bucureşti a pierdut meciul tur din Danemarca la 4 goluri diferenţă, scor 28 – 32. Esbjerg a fost cea care a eliminat-o pe CSM Bucureşti sezonul trecut, în sferturile Champions League

„Nu este imposibil de întors. 4 goluri nu înseamnă chiar atât de mult în handbal. Deja s-au strâns câţiva ani în care nu am reuşit să ne calificăm. Ne dorim să fim la masa bogaţilor. Nu mă tem de nimic„, e mesajul războinic al Cristinei Neagu, înaintea returului cu Esbjerg.

La rândul său, Adi Vasile crede în şansele echipei sale de reveni în returul cu Esbjerg.

„Sunt toate motivele să fie, într-adevar, cel mai important meci pentru că este decisiv. Un meci înaintea dorinţei de a fi în Final 4, poate fi considerat că e meciul sezonului. Nu suntem departe de a avea acest gând în mintea noastră. Cred că este un rezultat care poate fi întors. Suntem încrezători, jucăm acasă şi va fi o atmosferă superbă. Abia aştept să înceapă meciul, ca să zic aşa”, a spus şi Adi Vasile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și