Închide meniul

VIDEO | Gavriloaia se distrează copios, chiar dacă se află în Suceava, ”ciuma României”. Cum îl imită pe Freddie Mercury

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 14:23

Reclamă
VIDEO | Gavriloaia se distrează copios, chiar dacă se află în Suceava, ”ciuma României”. Cum îl imită pe Freddie Mercury

Observator.tv

Momente grele în Suceava

Aflat chiar la Suceava, locul cel mai afectat din țară, handbalistul a ales să se distreze pe seama izolarii. A postat un filmuleț în care îl imită pe celebrul Freddie Mercury și cântă  ”I want to break free”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea videoul cu Răzvan Gavriloaia

Acesta dansează prin casă și se amuză pe seama plictiselii. Gavriloaia se află la Suceava, singurul oraș din țara noastră care a fost închis. Alături de el sunt soția Laura și și cei doi copii, Maria (5 ani) și Eva (9 luni).

Strigătul de disperare al lui Dorin Goian, de la Suceava

La polul opus se află fostul fotbalist, Dorin Goian, care ne atrage atenția despre cât de gravă este situația în Suceava. 

"S-a pus carantină pe Suceava, este ciuma României. Lumea este speriată, stă în casă, tuturor le este frică de ceea ce se întâmplă", a spus Dorin Goian în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și