Închide meniul

Xavi Pascual și-a dat demisia de la echipa națională de handbal masculin. Prima reacție a spaniolului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 8:42

Xavi Pascual și-a dat demisia de la echipa națională de handbal masculin. Prima reacție a spaniolului

Xavi Pascual și-a dat demisia de la echipa națională de handbal masculin

Xavi Pascual, în timpul meciului România - Spania de la Campionatul European de handbal masculin / Profimedia

Xavi Pascual și-a dat demisia de la echipa națională de handbal masculin. Tehnicianul din Spania nu va mai fi selecționerul „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul a reușit o performanță importantă pe banca echipei naționale, aceea de a-i califica pe „tricolori” la un Campionat European, după o pauză de 28 de ani. Totuși, România a fost eliminată incă din faza grupelor, la turneul final din Germania.

Xavi Pascual și-a dat demisia de la echipa națională de handbal masculin

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Xavi Pascual nu mai este selecționerul echipei naționale de handbal masculin. Ibericul a oferit și o primă reacție, dar nu a dorit să comenteze, pentru moment, subiectul. Acesta a dezvăluit faptul că va purta o discuție cu președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din.

„Am o întâlnire cu președintele săptămâna viitoare. Momentan nu mai este nimic de declarat”, a spus Pascual, potrivit sursei citate anterior.

Xavi Pascual a pregătit echipa națională timp de 2 ani. Acesta s-a aflat la al doilea mandat, după ce i-a mai pregătit pe „tricolori” în perioada 2016-2018. Așa cum a fost menționat anterior, a reușit să ducă România la Campionatul European, pe care „tricolorii” l-au încheiat pe locul 22.

Reclamă

În prezent este antrenorul celor de la Dinamo București, formație care domină campionatul intern. Formația din Ștefan cel Mare se află pe primul loc în Liga Națională, cu 42 de puncte după 14 dueluri jucate. Pe 2 sunt cei de la Minaur Baia Mare, cu 32 de puncte, în timp ce podiumul este completat de CSM Constanța, cu 31 de puncte.

Jucătorii naţionalei României, blocaţi pe aeroportul din Frankfurt

Jucătorii naţionalei României au fost blocaţi pe aeroportul din Frankfurt. Jucătorii, stafful tehnic şi ceilalţi componenţi ai delegaţiei echipei naţionale de handbal masculin a României, care trebuiau să revină la Bucureşti în  după participarea la Campionatul European din Germania, au fost blocaţi pe aeroportul din Frankfurt din cauza vremii nefavorabile.

Aeronava companiei TAROM era programată să aterizeze la Bucureşti, pe 17 ianuarie, la ora 14:40, însă ploaia îngheţată de la Frankfurt a făcut imposibilă decolarea.

Reclamă 4 / 0/3

Conform departamentului de comunicare al Federaţiei Române de Handbal, cursa a fost iniţial amânată, pasagerilor fiindu-le transmis ca termen de aterizare la Bucureşti intervalul 16:30-17:00. Însă după o perioadă mai lungă petrecută în avion, autorităţile aeroportului din Frankfurt nu au permis decolarea, iar componenţii naţionalei au fost debarcaţi.

De altfel, autorităţile germane au luat decizia de a suspenda activitatea aeroportului din Frankfurt până la ora locală 20:00

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și