Închide meniul

Yuliya Dumanska a semnat! Unde va juca portarul echipei naționale de handbal feminin din sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 12:09

Yuliya Dumanska a semnat! Unde va juca portarul echipei naționale de handbal feminin din sezonul viitor

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via hepta

Yuliya Dumanska a semnat! Unde va juca portarul echipei naționale de handbal feminin din sezonul viitor

Dumanska a decis să plece de la Vâlcea după ce în 2019 a câștigat titlul de campioană, fiind desemnată și cea mai bună handbalistă din România. Sportiva româncă născută în Ucraina devine astfel al treilea portar al naționalei României ce va evolua la Podravka, după Paula Ungureanu și Cristina Dogaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Rumunjska reprezentativka i kapetanica Râmnicu Valcee Yuliya Dumanska nova je igračica Podravka Vegete. Yuliya je prvo…
Publicată de Rukometni klub Podravka Vegeta pe Joi, 28 mai 2020

Dumanska, mesaj special după plecarea de la Vâlcea

"Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rău pentru că această situaţie neplăcută generată de COVID-19 a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând", a scris Dumanska, în urmă cu două zile, pe Facebook.

Podravka este una dintre cele mai titrate echipe din handbalul european. Formația din Croația are 25 de titluri de campioană, câștigând o dată Liga Campionilor în 1996. Totodată, Podravka a fost semifinalistă în acest sezon în Cupa EHF.

La echipa din Croația au mai evoluat și alte românce precum Mariana Tîrcă, Valentina Cozma, Ionela Stanca și Gabriela Tănase. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și