Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

I-a scos tablele din cap :)! Pasiunea secretă a fetelor de la handbal: ”Jucam pe bani!” Patricia Vizitiu a dezvăluit ce preferințe culinare are

Silviu Corneanu Publicat: 29 noiembrie 2021, 14:24

Reclamă
I-a scos tablele din cap :)! Pasiunea secretă a fetelor de la handbal: ”Jucam pe bani!” Patricia Vizitiu a dezvăluit ce preferințe culinare are

Patricia Vizitiu este pasionată de table

AS.ro

Patricia Vizitiu juca cel mai des cu Yeliz Ozel și Luminița Huțupan. Jocurile de table erau pe bani, iar fosta portăriță era cea care câștiga mai mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt cu telefonul mai mult. Mă joc pe telefon. Joc table, rummy. Joc și normal. Și în vestiar, înainte de antrenament, după antrenament. Joc online. Jucam cu turcoaica, Yeliz, de a fost la Oltchim. Luminița Huțupan mi-a scos tablele din cap. Vorbea cu zarul.

Noi jucam pe bani. Cât am câștigat cu turcoaica, mi-a luat Lumi, și în plus. Îi ziceam: Lumi, mă mai lași și pe mine? A fost ce mai neagră seară a mea. Deci îi intra orice zar”, a povestit Patricia Vizitiu la AS.ro LIVE.

Ce preferințe culinare are Patricia Vizitiu

Patricia Vizitiu a dezvăluit și ce preferințe culinare are. Handbalista este înnebunită după supe și nu suportă ciorba de pește.

Îmi plac supele foarte mult. Nu îmi place deloc ciorba de pește. Eram o dată la cineva acasă și avea ciorbă de pește. De rușine am mâncat, și mi-a mai pus o farfurie. Trei zile nu am mai mâncat nimic.

Reclamă
Reclamă 4

Mai fac și eu câte o porceală, mai mănânc un KFC, o shaormă, mai mânânc și eu, dar după, trebuie să stau întinsă. Nu mă mai pot mișca, trei ore”, a mai spus Patricia Vizitiu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și