Închide meniul

FABULOS! La 23 de ani după Hagi, Ilie Năstase cere şi el să i se facă statuie: „Să o țin eu și să mă uit în fiecare zi la ea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 10:09

FABULOS! La 23 de ani după Hagi, Ilie Năstase cere şi el să i se facă statuie: „Să o țin eu și să mă uit în fiecare zi la ea

Ilie Năstase

Ilie Năstase, într-un eveniment / Hepta

Ilie Năstase vrea să i se facă statuie. Cel mai bun jucător de tenis român din istorie e de părere că marii sportivi ai ţării nu sunt respectaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase vrea să i se facă statuie pentru realizările pe care le-a avut în cariera sa. „Nasty” mai spune că şi Nadia Comăneci ar trebui să aibă parte de aşa ceva. Gică Hagi a fost primul mare sportiv din istoria României care a cerut, în urmă cu 23 de ani, să i se facă o statuie lui, dar şi colegilor din „Generaţia de Aur”.

Ilie Năstase vrea să i se facă statuie

România nu acordă niciun respect campionilor! Nadia Comăneci nu are statuie, o are în America! Eu încerc de nu știu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, mi-a făcut Ciprian Marica o statuie, care îmi este naș. Vreau să o pun și eu acolo unde trece lumea. Să o țin eu și să mă uit în fiecare zi la ea și la trofeele mele! Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscolește, parcă intru la pușcărie. Sunt un prizonier al acestor trofee.

Și vreau să le împărtășesc cu toată lumea, dacă să se poate! Dacă nu, pun un lacăt și le închid”, a declarat Ilie Năstase, aflat la turneul Dr. Oetker Junior Trophy 2021, conform Digisport.

Ilie Năstase, replică dură pentru Halep: „Stai puțin că nu era așa!”

Ilie Năstase nu înțelege de ce Simona Halep se concentrează aproape exclusiv doar pe Jocurile Olimpice. Fostul mare tenismen i-a oferit sportivei noastre sfaturi prețioase după accidentarea de la Roma.

Reclamă

„Simo” a anunțat de mult timp că principaluil ei obiectiv este să câștige o medalie la Jocurile Olimpice. Năstase nu este însă de acord cu planurile Simonei, considerând că Grand Slam-urile sunt mult mai importante.

„Stați puțin, că în urmă cu mai mulți ani tenisul nu era un sport olimpic. Și nici fotbalul sau alte sporturi, cum ar fi golful. Eu nu înțeleg de ce au băgat atâtea sporturi la Olimpiadă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și