Închide meniul
Foto

Imagini de necrezut. O femeie care a intrat pe teren, în timpul unui meci de rugby, a fost placată într-un mod brutal: „Am primit ce meritam!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 15:29

Imagini de necrezut. O femeie care a intrat pe teren, în timpul unui meci de rugby, a fost placată într-un mod brutal: „Am primit ce meritam!”

Imagini uluitoare de la un meci de rugby din Australia. O femeie, pusă la pământ de un steward

Getty Images

Au fost momente uluitoare în weekend, la un meci de rugby din NRL. În timpul confruntării dintre Gold Coast Titans şi Parramatta Eels, o femeie a intrat pe teren în uralele fanilor din tribună. Ce a urmat a luat prin surprindere pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care era îmbrăcată sumar a fost urmărită de stewarzi pe gazon. Unul dintre reprezentanţii forţelor de ordine nu a avut milă şi a doborât-o la pământ pe femeie. Imaginile au fost brutale şi au stârnit stupefacţie.

Imagini uluitoare de la un meci de rugby din Australia

Placajul făcut de bărbat a fost contestat vehement. Preşedintele clubului Titans a criticat duritatea excesivă a celor care au asigurat securitatea la acest meci şi a considerat că intervenţia brutală putea pune în pericol sănătatea fanului.

Femeia pusă la pământ se numeşte Javon Johanson şi are 28 de ani. Cea care s-a declarat fan al celor de la Gold Coast a avut o reacţie surprinzătoare şi i-a luat partea stewardului.

Reclamă

Cea mai mare dorinţă din viaţa mea era să alerg pe un astfel de teren. Şi da, am făcut asta. Am primit ceea ce am meritat. El (n.r. stewardul) şi-a făcut treaba. Atacul lui a fost, sincer, unul ok. A părut mai rău decât a fost.

Ar fi putut să mă apuce şi aş fi căzut. A fost o experienţă suprarealistă. Era adrenalina mulţimii şi, auzind acel mare vuiet, m-am gândit imediat că trebuie să îmi dau bluza joc. Nu pot să cred cât departe am ajuns, totul s-a întâmplat atât de repede. Eu obişnuiam să joc rugby cu cei trei fraţi, aşa că nu a fost o problemă pentru mine faptul că mi s-a făcut un placaj„, a dezvăluit Javon Johanson pentru 7news.com.au.

Gold Coast Titans a pierdut meciul, scor 20-26. Se fac verificări despre problemele de securitate din timpul partidei şi despre incidentul care s-ar fi putut lăsa cu urmări.

Reclamă 4 / 0/3

Vitali Mykolenko, luat total prin surprindere de un steward

Vitali Mykolenko (22 de ani), fundașul ucrainean de la Everton, a primit o scrisoare emoționantă din partea unui steward. În plus, tânărul jucător a primit și o sumă de bani de la bărbatul respectiv, pentru a-și ajuta poporul atacat de Rusia, la ordinul lui Vladimir Putin.

După meci, fundașul ucrainean a împărtășit cu fanii săi scrisoarea minunată pe care a primit-o din partea unui steward de pe stadion.

Pe lângă cuvintele frumoase, bărbatul respectiv, pe nume Tommy, i-a oferit și 20 de lire lui Mykolenko. Steward-ul a atașat suma pentru ca fotbalistul lui Everton să o doneze către poporul ucrainean, care suferă teribil din cauza războiului declanșat de Rusia, la comanda lui Vladimir Putin.

„Slavă Ucrainei! Te rog, donează această sumă pentru a ajuta un compatriot din Ucraina. Tommy.”, a scris steward-ul, în scrisoare către Mykolenko.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și