Închide meniul
VIDEO

Imagini spectaculoase cu Loredana Toma. Campioana noastră se pregătește pentru Campionatele Europene, care sunt exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15-23 aprilie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 11:23

Imagini spectaculoase cu Loredana Toma au fost postate pe rețelele de socializare de către organizatorii Campionatelor Europene de haltere. Competiția de la Erevan e exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15-23 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana apare la antrenamente, unde surprinde cu rapiditatea cu care ridică halterele care au de la 45 de kilograme, la 100 de kilograme.

Imagini spectaculoase cu Loredana Toma

”Prima ridicare a Loredanei Toma cu 95 de kilograme este absurd de rapidă. Urmărește-o pe campioana mondială la Campionatele Europene”, este mesajul postat.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Weightlifting House (@weightlifting_house)

Nu degeaba Loredana are toate motivele să spere la medalii la competiția de la Erevan, care e exclusiv în AntenaPLAY. Pentru supremație, cele mai mari șanse le au Monica Csengeri și Mihaela Cambei (49 kg) și Loredana Toma (71 kg).

Reclamă

Proba de la categoria 49 de kilograme va avea loc sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00 (ora României). Loredana Toma va lupta pentru medalii pe 19 aprilie, de la ora 16:30, în AntenaPLAY.

Loredana Toma e dublă campioană mondială

În decembrie 2022, Loredana Toma a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota, în cadrul categoriei 71 kg, la stilul smuls şi la total.

România a încheiat Mondialele de la Bogota cu trei medalii, cele două de aur câştigate de Loredana Toma şi argintul obţinut de Mihaela-Valentina Cambei la stilul smuls, în cadrul categoriei olimpice 49 kg.

Reclamă 4 / 0/3

Toma ajunge la Erevan, urmând să concureze la Europene la categoria olimpică 71 de kg. „Am adversare tari din Italia, din Anglia. Nu mă tem însă de nimeni. Dacă voi cuceri titlul continental, acesta va fi cel de-al cincilea”, a declarat Loredana Toma, conform paginii de Facebook a Clubului Sportiv Rapid, la care este legitimată.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și