Închide meniul
Video

”Îmi căutam cuțitul să intru-n ei!” Cheloo și Mihai Ban, întâmplare de neuitat în Maroc! Le-a murit motorul în deșert: ”Am dormit cu rinichii pe jar!”

Silviu Corneanu Publicat: 11 noiembrie 2021, 15:04

Cheloo și Mihai Ban au fost invitați la AS.ro LIVE, înainte de a merge la raliul Dakar

AS.ro

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cheloo și Mihai Ban au fost invitați la AS.ro LIVE

Înainte de a merge la raliul Dakar, care în acest an va avea loc în Arabia Saudită, Cheloo și Mihai Ban au avut parte de o experiență de neuitat în Maroc, în etapa pregătitoare pentru Dakar. Cei doi au rămas fără motor și au fost nevoit să petreacă o noapte în deșert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Ban și Cheloo au dormit o noapte în deșert

Mihai Ban – Am avut verificări acum, am avut raliul Marocului. A fost etapă de Mondial. Etapa pregătitoare înainte de Dakar.

Cheloo – Nicio piuliță lipsă, am pierdut motorul.

Reclamă

Mihai Ban – Motorul era foarte obosit. Avea vreo 40.000 de km de cursă, trebuia schimbat mai în spate. A făcut de două ori Dakar-ul și câteva etape de Mondial. Am rămas în deșert. Am dormit noaptea acolo.

Cheloo – Încă mă mai dor componentele.

Reclamă

Mihai Ban – După ce a terminat țigările, a dat butonul de SOS. I-am zis, bă, nu le fuma așa repede. Am găsit niște iarbă de cămilă, uscată. Pe la 1 noaptea s-a făcut frig. Ne-am gândit că dacă vin scorpioni, ne-am băgat în mașină. El fuma țigară după țigară și le-a terminat repede.

Cheloo – La ora 4, ne-au trezit patru localnici, trimiși din tabără, să ne ajute să ieșim de acolo, neștiind că motorul este distrus și nu ai cum să-l dai afară de acolo. Ne-am trezit, eu căutam cuțitul, pe care-l pierdusem. Ban s-a băgat între ei, eu m-am dus să iau o cheie franceză, să-i dau din lateral, până să înțelegem că ei veniseră să ne ajute. Am țipat la ei și au plecat.

Am găsit niște urme de coiot, am văzut un vultur care se învârtea așa. Am găsit un gândac care a ieșit din nisip, i-am pus o bucată de pâine, cu apă, și mânca acolo. Am filmulețul, dar nu e cenzurat, îi vorbeam urât. Nu se poate da :).

Reclamă 4 / 0/3
Cheloo și Mihai Ban au dormit în deșert

Cheloo, experiență de neuitat în Maroc

Cheloo și-a adus aminte că pentru a se încălzi, a dormit peste jar, după ce s-a stins focul pe care reușiseră să-l facă

Mă doare spatele când vâd poza. Când s-a stins jarul, am pus puțin nisip și am dormit cu rinichi pe jar, așa era de frig. El s-a urcat pe mașină, a dormit juma de oră, până a înghețat”, a spus Chello, râzând, la AS.ro LIVE. Componentul trupei Paraziții a fost completat de colegul său, Mihai Ban: ”A scăzut temperatura enorm. A doua zis am apăsat butonul de panică. După o zi întreagă de tras, am rămas pe la kilometrul 300”.

În Maroc, Cheloo a devenit specialist în omorât muște. Pe la ora 6, dimineața, cei doi au fost invadați de muște.

A mers foarte tare. Am mâncat pâine goală, mi-am fumat țigările, am băut toată apa. Pe la 6 au început niște muște. Am omorât 230 și ceva de muște. Au dispărut după o oră și ceva. Cei de acolo știu exact poziția noastră”, și-a mai amintit Cheloo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României