Închide meniul

Incredibil! ”Secundul” lui Glință a obținut și un ”aur”, după 70 de minute!!!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 20 mai 2021, 21:40

Incredibil! ”Secundul” lui Glință a obținut și un ”aur”, după 70 de minute!!!

rtve.es

Hugo Gonzalez a adunat trei medalii la ”Europenele” de înot de la Budapesta

Spaniolul Hugo Gonzalez de Oliveira (22 de ani) a reușit o performanță incredibilă la ”Europenele” de înot de la Budapesta. Tânărul care se antrenează la Auburn University, în California, a terminat pe locul secund la 100 de metri spate, unde românul Robert Glință a încheiat primul, cu 52.88. Sportivul din Palma de Mallorca a oprit cronometrul la 52.90. În ”Dune Arena” din capitala Ungariei, Hugo Gonzalez mai obținuse un ”bronz” la 50 metri spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste numai 70 de minute, a intrat din nou în bazin, pentru finala de la 200 metri mixt. Avea cel mai bun al cincilea timp, dar în apă se găseau trei campioni europeni la proba respectivă, plus liderul mondial la zi, britanicul Duncan Scott. Finalmente, deși trecuse puțin peste o oră de la precedenta cursă, Hugo Gonzalez s-a impus cu 1:56.76, record al Spaniei și cel mai bun al treilea timp al anului.

Ibericul, care a dominat competițiile de juniori între 2015 și 2017, a obținut, așadar, medalii la 200 mixt, 100 spate și 50 spate. Hugo Gonzalez este calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el participând și la precedenta ediție, cea de la Rio de Janeiro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și