Închide meniul

Irlanda – Africa de Sud 13-8, în grupa României de la Cupa Mondială

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2023, 8:44

Irlanda – Africa de Sud 13-8, în grupa României de la Cupa Mondială

Irlanda - Africa de Sud 13-8, în grupa României de la Cupa Mondială

Irlandezii sărbătoresc victoria cu Africa de Sud, de la Cupa Mondială / Profimedia Images

Irlanda – Africa de Sud 13-8, într-o partidă disputată în grupa României de la Cupa Mondială. Reprezentativa de rugby a Irlandei a învins, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 13-8, naţionala Africii de Sud, în grupa B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul dintre Irlanda, numărul 1 mondial, şi campioana mondială en-titre Africa de Sud au asistat 78,452 de spectatori.

Irlanda – Africa de Sud 13-8, în grupa României de la Cupa Mondială

În următoarea etapă, Africa de Sud va întâlni Tonga, iar Irlanda va juca împotriva Scoţiei.

România, învinsă şi de Irlanda şi de Africa de Sud în primele două etape, va evolua cu Scoţia, la 30 septembrie.

Anglia a învins Chile 71-0

Selecţionata Angliei a învins fără drept de apel, cu scorul de 71-0, naţionala Chile, într-o partidă disputată sâmbătă la Lille, făcând un pas importat spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby, ediţia 2023.

Reclamă

Eroul englezilor a fost aripa Henry Arundell (20 de ani), care a înscris cinci dintre cele 11 eseuri reuşite de XV-le Trandafirului pe parcursul acestui joc.

Anglia a obţinut a treia sa victorie consecutivă de la debutul competiţiei din Hexagon, după cele din meciurile cu Argentina (27-10) şi Japonia (34-12), ocupând primul loc în clasamentul Grupei D, cu 14 puncte, urmată de Samoa, 5 puncte (2 jocuri), Japonia, 5 puncte (2 j), Argentina, 4 puncte (2 j) şi Chile 0 puncte (3 j).

Cu ocazia partidei sâmbătă, căpitanul Owen Farrell şi-a făcut revenirea în naţionala Albionului, după o suspendare de patru meciuri, încheind jocul de la Lille la un singur punct de recordul celui mai bun marcator din istoria Angliei, Johnny Wilkinson (1.179 puncte).

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul său meci din grupă, Anglia va înfrunta Samoa, pe 7 octombrie la Lille.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și