Închide meniul
Video

Iubește dansul, poezia și fitness-ul. Povestea româncei care a făcut carieră lângă Andreea Bălan

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 17:55

Reclamă

Elena e instructoare de fitness, dansatoare în trupa Andreei Balan de peste zece ani și poetă. Prietenii o strigă Gilly. Fata îndrăgostită de sport și artă a reușit să treaca peste depresia provocată de pierderea ambilor părinți prin poezie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Poezia pe care eu am creat-o a avut un rol terapeutic de a depăși traumele din spate", a spus Elena pentru AntenaSport. 

"Antrenoare de trupuri, dar și de suflete"

Gilly a scris peste 70 de poezii pe care vrea să le publice în variantă electronică.

"Iată, la sală sunt antrenoare de trupuri, iar prin poezia mea mă pot numi antrenoare de suflete. Sportul rămâne totuși prima armă la îndemâna tuturor. Ne ajută în primul rând mental, ne ajută să rămânem pozitivi și ne ajută să avem un tonus mai bun", a spus instructoarea de fitness. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și