Închide meniul

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

Publicat: 27 septembrie 2024, 20:17

Reclamă
Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. Iulian Teodosiu (CS Dinamo Bucureşti) a adunat zece victorii din zece meciuri disputate în concursul desfăşurat vineri, în Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca), din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scrimerul dinamovist Iulian Teodosiu s-a impus vineri în Cupa României la sabie masculin. Sabina Martiş a cucerit trofeul la sabie feminin.

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie

Iulian Teodosiu (CS Dinamo Bucureşti) a adunat zece victorii din zece meciuri disputate în concursul desfăşurat vineri, în Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca), din Bucureşti, scrie news.ro.

Iulian Teodosiu l-a eliminat în semifinale pe George Dragomir, de la CSM Unire Slobozia, pe care l-a învins cu scorul de 15-12. Al doilea finalist a fost Vlad Covaliu (CS Dinamo Bucureşti), care l-a întrecut pe Matei Cîdu (CSA Steaua Bucureşti), cu 15-9. Finala a fost dominată de Iulian Teodosiu care s-a impus cu 15-7, cucerind medalia de aur a Cupei României la sabie masculin, ediţia 2024.
În concursul feminin s-a impus Sabina Martiş (CSA Steaua Bucureşti), învingătoare cu scorul de 15-9 în finala disputată împotriva Mariei Matei (CS Dinamo Bucureşti).
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap!

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și