Închide meniul

Jocurile Olimpice de iarnă | George Colţea, locul 89 la biatlon, 20 km. Ce rezultate au înregistrat Timea Lorincz şi Raul Popa

Reclamă

Publicat: 8 februarie 2022, 13:35

Jocurile Olimpice de iarnă | George Colţea, locul 89 la biatlon, 20 km. Ce rezultate au înregistrat Timea Lorincz şi Raul Popa

George Colţea, locul 89 la biatlon, 20 km, la Jocurile Olimpice de iarnă

Profimedia

George Colţea, locul 89 la biatlon, 20 km, la Jocurile Olimpice de iarnă

Sportivul George Colţea a ocupat locul 89 la biatlon, proba de 20 kilometri, de marţi, de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La schi fond, sprint liber, Timea Lorincz a ocupat locul 78 şi nu a reuşit să treacă de calificări. Nici Raul Popa nu a reuşit să treacă de calificări la schi fond, sprint liber masculin, după ce a ocupat locul 47.

La cursele desfăşurate la Zhangjiakou au asistat şi Mihai Covaliu, preşedinte COSR şi secretarul general al forului olimpic român, George Boroi.

Citește și:

Johan Clarey, cel mai în vârstă schior medaliat la JO

Jocurile Olimpice de iarnă. Francezul Johan Clarey a devenit, luni, schiorul cel mai în vârstă care câştigă o medalie la Jocurile Olimpice.

El a cucerit argintul în proba de coborâre de la Yanqing National Alpine Skiing Centre, la vârsta de 41 de ani şi 30 de zile. Aceasta este prima medalie olimpică din cariera francezului.

Reclamă

„A câştiga o medalie olimpică când ai 20 sau 41 de ani nu contează, este o medalie olimpică şi acesta este cel mai bun sentiment. Nu că nu-mi pasă de recordul de cel mai în vârstă (n.r. – schior medaliat la Jocurile Olimpice), dar nu este cel mai important punct”, a declarat Clarey pentru Eurosport după cursa de luni.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și