Închide meniul
UPDATE

Răsturnare de situație! Justin Ress a făcut contestație și i-a fost acordată medalia de aur. Robert Glință, pe locul 5

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 22:45

Reclamă
Răsturnare de situație! Justin Ress a făcut contestație și i-a fost acordată medalia de aur. Robert Glință, pe locul 5

Justin Ress a fost descalificat după proba de 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație

Justin Ress, la Campionatul Mondial de Natație / Profimedia

Update: Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatriotul său Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

Știrea inițială

Justin Ress, descalificat după finala la 50 de metri spate la Campionatul Mondial de Natație

Ress a fost cel mai rapid în marea finală de la 50 de metri spate. Sportivul a ajuns primul la linia de final, timpul său fiind 24.12.

Reclamă
Reclamă

Justin Ress se pregătea să acorde interviul după finalul probei când a aflat ca este descalificat. Astfel, Hunter Armstrong, a urcat pe locul 1 şi a fost declarat câştigător.

Robert Glință, locul 4 în finala de 50 de metri spate

Robert Glință, care terminase pe locul al cincilea, a urcat pe poziția a patra după descalificarea lui Justin Ress. Românului a avut 24.57, același timp precum grecul Apostolos Christou.

Reclamă

Robert Glință a încheiat fără medalii Campionatul Mondial de Natație. Luni, românul a terminat pe locul 8 în finala de la 100 de metri spate.

România a obținut însă două medalii, ambele prin David Popovici, care a luat aurul la 200 de metri liber și 100 de metri liber.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și