Închide meniul
UPDATE

Răsturnare de situație! Justin Ress a făcut contestație și i-a fost acordată medalia de aur. Robert Glință, pe locul 5

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 22:45

Răsturnare de situație! Justin Ress a făcut contestație și i-a fost acordată medalia de aur. Robert Glință, pe locul 5

Justin Ress a fost descalificat după proba de 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație

Justin Ress, la Campionatul Mondial de Natație / Profimedia

Update: Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatriotul său Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

Știrea inițială

Justin Ress, descalificat după finala la 50 de metri spate la Campionatul Mondial de Natație

Ress a fost cel mai rapid în marea finală de la 50 de metri spate. Sportivul a ajuns primul la linia de final, timpul său fiind 24.12.

Reclamă

Justin Ress se pregătea să acorde interviul după finalul probei când a aflat ca este descalificat. Astfel, Hunter Armstrong, a urcat pe locul 1 şi a fost declarat câştigător.

Robert Glință, locul 4 în finala de 50 de metri spate

Robert Glință, care terminase pe locul al cincilea, a urcat pe poziția a patra după descalificarea lui Justin Ress. Românului a avut 24.57, același timp precum grecul Apostolos Christou.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Glință a încheiat fără medalii Campionatul Mondial de Natație. Luni, românul a terminat pe locul 8 în finala de la 100 de metri spate.

România a obținut însă două medalii, ambele prin David Popovici, care a luat aurul la 200 de metri liber și 100 de metri liber.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și