Închide meniul

Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, în vestiar după victoria Franței cu Noua Zeelandă. Cine i-a mai felicitat pe rugbiști

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 10:25

Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, în vestiar după victoria Franței cu Noua Zeelandă. Cine i-a mai felicitat pe rugbiști

Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, în vestiar după victoria Franței cu Noua Zeelandă

Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, la meciul dintre Franța și Noua Zeelandă, de la Cupa Mondială de Rugby / Profimediaimages

Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, în vestiar după victoria Franței cu Noua Zeelandă. Jucătorii echipei naționale de fotbal au dorit să îi felicite personal pe sportivi, după debutul cu victorie de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala franceză de rugby a debutat cu dreptul la Cupa Mondială și au învins Noua Zeelandă, pe Stade de France, cu scorul de 27 la 13. Francezii le-au administrat asfel adversarilor primul eșec din istorie, în cadrul grupelor turneului final.

Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, în vestiar după victoria Franței cu Noua Zeelandă. Emmanuel Macron i-a felicitat și el pe rugbiști

Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, preşedintele Emmanuel Macron şi mai mulţi jucători din naţionala de fotbal a Franţei au mers în vestiarul rugbiştilor francezi pentru a-i felicita după victoria cu Noua Zeelandă de la Cupa Mondială, notează news.ro.

Mai întâi a mers Macron, care a băut un pahar de bere cu jucătorii, iar apoi a venit rândul fotbaliştilor să-i felicite pe rugbişti. Astfel, în vestiar s-au dus Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Theo Hernandez, Jules Koundé, Dayot Upamecano, Aurélien Tchouameni şi Ousmane Dembélé.

Reclamă

„Nu am vorbit cu Mbappé despre jocul meu. Am vorbit mai mult cu Olivier Giroud, care este obişnuit cu jocul aerian. Este minunat să văd că şi echipa Franţei vine să ne vadă. Unii dintre noi sunt mari fani ai fotbalului, dar nu cred că ei se uită prea mult la rugby. Aşa că e bine să-i vedem venind din când în când”, a declarat rugbistul Thomas Ramos.

În cadrul Cupei Mondiale de Rugby, Franța este componentă a Grupei A, alături de italia, Namibia, Uruguay și Noua Zeelandă. Pentru gazdele turneului final urmează partidele cu Uruguay (14 septembrie), Namibia (21 septembrie) și Italia (6 octombrie).

În ediția trecută a Cupei Mondiale, din anul 2019, selecționata din Franța a fost eliminată în sferturile de finală de către Țara Galilor, cu scorul de 20-19. Ediția respectivă a fost câștigată de Africa de Sud. Finala a fost împotriva Angliei, iar sud-africanii au câștigat partida cu scorul de 32-12.

Reclamă 4 / 0/3

Franţa a învins Noua Zeelandă în meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Franţa a învins Noua Zeelandă în meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby 2023, cu scorul de 27-13.

Potrivit L’Equipe, neo-zelandezul Mark Telea a reuşit un eseu după un minut şi 32 de secunde de la start, cel mai rapid la un meci de deschidere de la Cupa Mondială. Telea a mai reuşit un eseu în minutul 43, iar Mo’unga a înscris din lovitură de pedeapsă.

Învingătorii au punctat prin Penaud – eseu ’55, Jaminet – eseu ’78, Tamos – transformare ’57, lovituri de pedeapsă ‘5, ’20, ’29, ’65, ’74.

Meciul, care a avut loc pe Stade de France, în grupa A a competiţiei, a fost precedat de celebrul haka.

Sâmbătă, în grupa B, România va întâlni Irlanda la Bordeaux.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și