Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

La 14 ani a refuzat 250.000 de lire și 7.000 de lire pe lună! ”Am avut contractul pe masă!” Zmărăndescu jr. nu avea nicio treabă cu luptele

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 octombrie 2021, 15:26

La 14 ani a refuzat 250.000 de lire și 7.000 de lire pe lună! ”Am avut contractul pe masă!” Zmărăndescu jr. nu avea nicio treabă cu luptele

Mihai Zmărăndescu a jucat fotbal pe când era copil

AS.ro

Zmărăndescu s-a apucat de fotbal în Anglia, dar a decis să renunțe după câteva divergențe pe care le-a avut cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Zmărăndescu a jucat fotbal în Anglia

După ce au divorțat părinții mei, eu am ales să stau cu mama. Apoi l-am sunat pe tata și i-am zis că vreau să merg să stau cu el să fac fotbal. M-am mutat în Londra și am jucat la West Ham. Aveam 14 ani și jucam la U16, am jucat la nivel destul de înalt. Nimic din sporturile de contact. Habar nu aveam să țin mănușile în mână. Eram vai de capul meu. Părinții mei nu au vrut niciodată să practic un sport care ar putea instiga la violență. Se gândeau că dacă ajung fotbalist, fac bani mulți.

Am făcut școală în Londra. Englezii erau rasiști. Am avut o ceartă cu tatăl meu, în Anglia, și am ales să rămân în România. Din titular la West Ham, ajunsesem rezervă la nu știu ce academie pe aici, ca să vezi cum stau lucrurile la noi. Acolo atingeam mingea de două ori pe săptămână, antrenamentele erau fizice. Am jucat cu naționala Australiei și se vede diferența de suflu, englezii sunt foarte puternici”, a dezvăluit Mihai Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Mihai Zmărăndescu a dat Anglia pe România

Zmărăndescu a decis să plece din Anglia și s-a apucat de lupte, în România. Mihai a refuzat un contract fabulos la vremea respectiv: 250.000 de lire și 7.000 de lire salariul lunar.

Când am decis să rămân în România și am văzut că nu se mai poate face nimic, mă gândeam ce o să fac cu viața mea. Am venit de sus, jos. Și acum mă gândesc. La vremea respectivă, am avut contract de la West Bromwich, echipa mare, de 250.000 de lire, cu 7.000 de lire pe lună și eu eram în România. Am zis că nu mă mai duc. La 14 ani am avut oferta de la echipa mare.

Reclamă

Dar cine știe ce bani mai ajungeau la mine, dacă mai ajungeau 500 era bine. Nu știam eu să manageriez. Cam asta a fost. Nu am mai vrut, pur și simplu, să mă duc. Eram printre cei mai buni acolo. Dacă rămâneam acolo, mi-a părut rău, nu zic, dar nu mai eram eu, Mihai Zmărăndescu, de azi. Eu sunt încăpățânat rău”, a mai spus Zmărăndescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Mihai Zmărăndescu, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și