Închide meniul

La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!”

Publicat: 14 mai 2024, 10:25

Reclamă
La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!

La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring

Profimedia

La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring. Legenda boxului mondial Mike Tyson a evocat, luni, posibilitatea de a disputa un alt meci după cel contra vedetei YouTube Jake Paul, risipind temerile legate de vârsta sa, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ar fi simpatic„, a declarat „Iron Mike” la o conferinţă de presă organizată la celebrul Apollo Theater din New York. „Poate o vom face”, a mai spus el.

La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring

În vârstă de 57 de ani, Mike Tyson nu a mai boxat la profesionişti de 19 ani, după o înfrângere în faţa irlandezului Kevin McBride. Conform presei, fostul campion mondial al greilor va primi mai multe milioane de dolari pentru participarea sa la meciul care va avea loc pe 20 iulie la AT&T Stadium din Arlington (Texas).

Meciul de box, care îi va opune pe cei doi pe stadionul de 80.000 de locuri şi va fi considerat un meci profesionist, va fi transmis în direct pe Netflix şi va fi accesibil tuturor abonaţilor platformei, circa 270 de milioane, o premieră pentru serviciul de streaming.

Numeroşi observatori, în special fostul campion mondial american de box Deontay Wilder, şi-au exprimat preocuparea lor legată de prezenţa într-un meci profesionist a lui Tyson, care va împlini 58 de ani la momentul evenimentului, temându-se pentru o accidentare gravă.

Reclamă
Reclamă 4

Oamenii care spun că sunt prea bătrân şi-ar dori să fie în locul meu„, a spus Tyson, postând pe reţelele de socializare înregistrări video de la antrenamentele sale.

Vom intra în istorie„, a afirmat la rândul său Jake Paul în conferinţa de presă. „Mike dorea asta, el voia un meci profesionist. El vrea război. Şi respect dorinţa lui. Este un erou„, a adăugat Paul, conform agerpres.ro.

Mulţi mă văd un tip arogant, ceea ce sunt uneori, dar încerc doar să mă amuz şi să mă distrez. Vechile generaţii vor să-l vadă pe Mike făcându-mă KO, dar tinerii mă susţin şi speră ca eu să-l trimit la podea pe Mike„, a mai spus Jake Paul.

Reclamă

În cursul carierei sale tumultuoase, Tyson a obţinut 50 de victorii, dintre care 44 prin KO, dar a suferit şi şase înfrângeri, uneori total neaşteptate, cum s-a întâmplat în 1990, când a fost detronat de James „Buster” Douglas la Tokyo.

Ultimul său meci de titlu mondial datează din 2002, de la Memphis, unde britanicul Lennox Lewis l-a trimis la podea în runda a opta. Tyson l-a învins în anul următor pe Clifford Etienne, dar apoi a suferit două înfrângeri în faţa lui Danny Williams, în 2004, şi apoi în faţa lui Kevin McBride în 2005, anunţându-şi retragerea sportivă.

La rândul său, Jake Paul, care numără 20,7 milioane de abonaţi pe Youtube, a susţinut zece meciuri profesioniste, obţinând 9 victorii, dintre care şase înainte de limită, şi o singură înfrângere, dar nu a avut în faţa niciun boxer.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și