Închide meniul
Video

„La noi se pune slipul în cui!” :) Cosmin Radu, cel mai selecţionat poloist român, a renunţat la carieră pentru un post în Federaţie. „A fost dorinţa mea”

Publicat: 15 iulie 2021, 11:17 / Actualizat: 15 iulie 2021, 14:50

Reclamă

Cosmin Radu, invitat la AS.ro LIVE

as.ro

Cosmin Radu a fost 10 ani căpitanul echipei naţionale de polo a României şi a jucat 17 ani la nivel de top la echipe de club din afara ţării, din Italia şi Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Radu, invitat la AS.ro LIVE

El a decis să se lase însă de polo, la 39 de ani. „La noi se pune slipul în cui (n.r. râde)!”, a glumit Cosmin Radu pe seama fotbaliştilor, despre care se spune că îşi agaţă ghetele în cui atunci când se retrag.

Radu a devenit din acest an vicepreşedinte al Federaţiei de Polo.

„De putut mai puteam, dar mi-am dorit foarte mult să revin în ţară şi să muncesc la Federaţie, să fac job-ul pe care îl am în momentul de faţă. A fost dorinţa mea dintotdeauna. Am avut şansa să primesc oportunitatea asta. Ne dorim foarte mult să ne întoarcem acolo unde am fost, pentru că în ultimii ani am căzut un pic din punct de vedere al rezultatelor şi al ‘producţiei’ de copii, de poloişti”, a spus fostul lider al naţionalei.

Cosmin Radu, debut de coşmar la naţională: „Înotam şi plângeam”

Cosmin Radu şi-a adus aminte şi de primul său antrenament cu lotul de juniori în ’95.

Reclamă

„Primul antrenament, antrenorul de la vremea respectivă ne-a dat să înotăm 10×200 de metri. Îmi aduc aminte că plângeam în timp ce înotam! Erau foarte multe, nu eram obişnuit. Am avut noroc, la câteva zile au decis să schimbe antrenorul (n.r. râde)”, a mai povestit Cosmin Radu.

Cosmin Radu a jucat, pe 26 mai, ultimul meci din cariera de 25 de ani, pentru Mladost Zagreb, care a câştigat titlul naţional la lovituri de departajare. Radu a marcat golul decisiv.

Cosmin Radu a jucat la prima reprezentativă în 455 de meciuri şi a depăşit borna de 800 de goluri. Este cel mai selecţionat poloist din istoria României şi al doilea cel mai bun marcator din toate timpurile, după Vlad Hagiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și