Închide meniul
Video

La un pas să fie scos cu targa din ring, Alex Bublea a reușit o victorie ca în filmele cu Van Damme

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 17:10

Reclamă

Alex Bublea a reușit o victorie ca în filmele cu Van Damme în țara de adopție, Thailanda. Fata din Timișoara care îl urmează pe luptător peste tot în lume e alături de el la fiecare pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă am nevoie de un masaj, îmi face un masaj. Știe ce înseamnă să fie femeie și are nevoie de un bărbat”, spune Alex Bublea.

Bublea nu va uita toată viața ultima luptă din Thailanda. ”Antrenorul meu era cu mâinile în cap, acum moare. Trebuie să îl trimitem pachet în România. Nici nu l-am simțit în pumn, am dat și am văzut că nu mai e. Unde e? Uuu, sunt campion”, mai spune Bublea.

După meci, Bublea le-a dat de lucru medicilor și a intrat în gura soției. ”Asta a fost meciul 120. Eu, în 119 meciuri, nu am avut niciodată copci în față. Zice nevastă-mea să zici merci, băi, că ai scăpat ușor”, a mai spus Bublea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și