Închide meniul

Las Vegas Golden Knights a câștigat Cupa Stanley, la șase ani de la înființare

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2023, 9:37

Reclamă
Las Vegas Golden Knights a câștigat Cupa Stanley, la șase ani de la înființare

Las Vegas Golden Knights a câștigat Cupa Stanley

Las Vegas Golden Knights a câștigat Cupa Stanley / Profimedia Images

Las Vegas Golden Knights a câștigat Cupa Stanley, trofeul rezervat campioanei Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), după ce a reuşit să obţină a patra sa victorie, decisivă, în finala cu Florida Panthers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea din capitala mondială a jocurilor de noroc s-a impus categoric pe propriul patinoar, cu scorul de 9-3, în faţa rivalilor din Florida, joi seară, în cel de-al cincilea meci al finalei, câştigând cu 4-1 la general.

Las Vegas Golden Knights a câștigat Cupa Stanley

Căpitanul Mark Stone a marcat trei dintre golurile gazdelor, în timp ce Jack Eichen şi Shea Theodore au oferit câte trei pase decisive în partida găzduită de T-Mobile Arena.

Echipa din Las Vegas a disputat anul acesta a doua sa finală în Liga nord-americană de hochei, după ce în 2018 s-a înclinat în faţa formaţiei Washington Capitals în lupta pentru trofeu, la primul său sezon în NHL.

Golden Knights e înființată în 2017

Creată în anul 2017, Golden Knights este franciza care a reuşit să câştige cel mai repede trofeul de campioană a NHL, după doar şase sezoane de la înfiinţare.

Reclamă
Reclamă 4

Recordul de precocitate a aparţinut până acum echipei Philadelphia Flyers, care şi-a trecut în palmares titlul de campioană în cel de-al şaptelea său sezon în Liga nord-americană.

Florida Panthers a eşuat în schimb pentru a doua oară în tentativa de a cuceri Cupa Stanley, după ce în 1996 a fost învinsă în finală de Colorado Avalanche.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și