Închide meniul

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2024, 13:10 / Actualizat: 8 iulie 2024, 16:15

Reclamă
Legendarul John Cena se retrage din wrestling

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

Legendarul John Cena se retrage din wrestling - Profimedia Images

Legendarul John Cena se retrage din wrestling! Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri pentru a-şi lua adio de la fani. Americanul în vârstă de 47 de ani a confirmat vestea sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Profesionist din 1999, John Cena a indicat că intenţionează să participe la 40 de întâlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie şi la WrestleMania 41, care va fi ultima sa.

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

El a intrat în lumea actoriei în ultimii ani, având inclusiv o apariţie în filmul Barbie în 2023, şi este capul de afiş al seriei Peacemaker din 2022.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, John Cena a fost campion mondial de 16 ori. El intenţionează să continue să facă parte, într-un fel sau altul, din „familia WWE”, chiar dacă se simte „fizic la capătul puterilor”.

Ca o măsură a popularităţii sale imense, John Cena este cea mai solicitată celebritate din toate timpurile de către copiii organizaţiei caritabile Make a Wish. De asemenea, deţine un record mondial Guinness Book pentru numărul de dorinţe îndeplinite pentru copiii cu boli grave.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:49

”Cea mai mare amenințare”. Ce au scris jurnaliștii scoțieni despre Daniel Bîrligea, înainte de Rangers-FCSB

14:43

Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român

14:29

Ce cotă poate avea FCSB pentru o victorie cu Rangers, pe Ibrox. Gazdele, favorite certe

14:12

Fernando Alonso va pilota cursa 400 în carieră, la Marele Premiu al Mexicului, live pe AntenaStars şi în AntenaPLAY

14:07

Xavi Hernandez, dorit de Manchester United. Clubul ar fi început negocierile cu fostul antrenor al Barcelonei

13:55

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 3 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și