Închide meniul

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2024, 13:10 / Actualizat: 8 iulie 2024, 16:15

Reclamă
Legendarul John Cena se retrage din wrestling

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

Legendarul John Cena se retrage din wrestling - Profimedia Images

Legendarul John Cena se retrage din wrestling! Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri pentru a-şi lua adio de la fani. Americanul în vârstă de 47 de ani a confirmat vestea sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Profesionist din 1999, John Cena a indicat că intenţionează să participe la 40 de întâlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie şi la WrestleMania 41, care va fi ultima sa.

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

El a intrat în lumea actoriei în ultimii ani, având inclusiv o apariţie în filmul Barbie în 2023, şi este capul de afiş al seriei Peacemaker din 2022.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, John Cena a fost campion mondial de 16 ori. El intenţionează să continue să facă parte, într-un fel sau altul, din „familia WWE”, chiar dacă se simte „fizic la capătul puterilor”.

Ca o măsură a popularităţii sale imense, John Cena este cea mai solicitată celebritate din toate timpurile de către copiii organizaţiei caritabile Make a Wish. De asemenea, deţine un record mondial Guinness Book pentru numărul de dorinţe îndeplinite pentru copiii cu boli grave.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:20

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

14:04

VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și