Închide meniul

Loeb și Elena. Șoc după cel mai dur divorț: ”Au rupt 23 de ani de prietenie, ne-au făcut să ne îndoim de noi, ne-au separat!”

Cătălin Oprișan Publicat: 18 martie 2021, 11:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Loeb și Elena. Șoc după cel mai dur divorț: ”Au rupt 23 de ani de prietenie, ne-au făcut să ne îndoim de noi, ne-au separat!”

Profimediaimages

Loeb și Elena au condus, dimpreună, și la bine, și la rău!

  • Daniel Elena a admis că a făcut erori în Raliul Dakar, dar nu mai multe ca ceilalți
  • Loeb a câștigat nouă titluri la rând, începând din 2004

Sebastian Loeb, istoricul pilot cu nouă titluri mondiale consecutive în lumea raliurilor, și copilotul său, Daniel Elena, au ”rupt” o colaborare de 23 de ani, șocând lumea automobilistică. Erorile de navigație ale monegascului la ultimul Dakar sunt în spatele acestei decizii. ”După cinci participări la Raliul Dakar și după ce am discutat cu echipa, am ajuns la concluzia că e cazul să încercăm ceva nou. Cu durere în suflet vă anunț că eu și cu Daniel nu vom mai pleca împreună în 2022”, a spus Loeb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena a venit cu un video în care nu și-a putut ascunde decepția. ”Azi am primit un telefon de la Seb, care mi-a spus că nu va conta pe mine în sezonul viitor, deoarece cei de la echipa <<Prodrive>> au decis că nu mai sunt motivat, că nu am experiență și că am comis mai multe erori de navigație”. Elena, 48 de ani, și-a adus aminte că ”relația” cu Loeb a durat 23 de ani, cu nouă titluri mondiale, între 2004 și 2012. ”În Raliul Dakar mi-am făcut treaba. Am discutat, ore întregi, cu inginerii, ceea ce avem de făcut, nu pentru a câștiga, ci pentru a avea o mașină solidă. Dar nu ne-au ascultat, nici pe mine, nici pe Nani Roma, nici pe Seb. Au făcut ce au vrut ei, pentru că asta le este filosofia, doar sunt <<Prodrive>>, nu? Să nu uite că ultima oară au câștigat în WRC prin 2003. De atunci, am fost doar Loeb și Elena. La Dakar mi-am făcut treaba. Da, am comis mai multe erori, dar nu mai multe ca alții. Au rupt 23 de ani de prietenie, ne-au făcut să ne îndoim de noi, ne-au separat!”, a adăugat Elena, vădit supărat. ”Pot doar să le spun atât: Bravo!”

Apoi, copilotul i-a transmis câteva vorbe și lui Loeb. ”Seb, știi bine că nu am nimic cu tine, mereu voi fi în spatele tău, mereu vom fi prieteni. Își doresc mult noroc cu viitorul tău copilot”.

Reclamă

Loeb și Elena au participat, dimpreună, la al cincilea lor Dakar, la începutul lui ianuarie, primul la ”Prodrive”, dar s-au retras în etapa a 8-a. Înainte, nu reușiseră să termine în edițiile din 2016 și 2018, dar prinseseră podiumul în 2017 (locul 2) și 2019 (3):

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipajul românesc Tempestini și Sergiu Itu a urcat pe locul 2 în Campionatul European de Raliuri
Moto • 27 iul., 14:11
Echipajul românesc Tempestini și Sergiu Itu a urcat pe locul 2 în Campionatul European de Raliuri
Cheloo a luat startul în primul său Dakar!
Alte sporturi • 1 ian., 20:22
Dakar 2022 | Cheloo a luat startul în primul său Dakar! „În momentul ăsta suntem foarte bogaţi sufleteşte”
Cheloo și Mihai Ban au fost invitați la AS.ro LIVE
Alte sporturi • 11 nov., 15:04
”Îmi căutam cuțitul să intru-n ei!” Cheloo și Mihai Ban, întâmplare de neuitat în Maroc! Le-a murit motorul în deșert: ”Am dormit cu rinichii pe jar!”
Natalia Iocsak a fost invitată la AS.ro LIVE
Alte sporturi • 12 oct., 15:29
Natalia Iocsak, senzația de pe circuit! Provocare pentru Simona Halep și Cristina Neagu: ”Mi-ar plăcea să le dau cu mașina”
Iuliana Pepene a fost invitată la AS.ro LIVE
Alte sporturi • 4 oct., 12:34
Iuliana Pepene a fost copilotul celui mai bun pilot din România! De ce a impresionat-o Simone Tempestini: ”Am avut emoții mari, dar erau din alea plăcute!”