Închide meniul
Foto

Loena Hendrickx încântă pe gheaţă! E pregătită pentru Campionatele Mondiale de Patinaj, care pot fi urmărite în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 21:41

Loena Hendrickx încântă pe gheaţă! E pregătită pentru Campionatele Mondiale de Patinaj, care pot fi urmărite în AntenaPLAY

Loena Hendrickx încântă pe gheaţă! E pregătită pentru Campionatele Mondiale de Patinaj

Loena Hendrickx este una dintre cele mai frumoase patinatoare / Instagram

Loena Hendrickx încântă pe gheaţă. Tânăra de 23 de ani, care este una dintre cele mai frumoase patinatoare, are o poveste de viaţă spectaculoasă. Fratele ei o ajută să obţină performanţe remarcabile. Este pregătită să ia startul la Campionatele Mondiale de Patinaj artistic, iar marele ei vis să obţină aurul olimpic în 2026, în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele Mondiale de Patinaj artistic pot fi urmărite în AntenaPLAY în perioada 20-26 martie. Competiția va avea loc în Japonia, în orașul Saitama.

Loena Hendrickx încântă pe gheaţă

Medaliată cu argint în 2022, Loena atacă cea mai strălucitoare medalie la această ediţie. Tânăra care atrage toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a plecat deja spre Japonia.

Loena Hendrickx va participa la Campionatele Mondiale de Patinaj artistic
Loena Hendrickx va participa la Campionatele Mondiale de Patinaj artistic

Patinatoarea din Belgia este antrenată chiar de fratele ei, Jorik. Este convinsă că a găsit varianta ideală pentru a obţine cele mai bune rezultate. Loena se felicită că a luat o astfel de decizie şi că medaliile se câştigă, acum, în familie.

El mă cunoaște cel mai bine și, de asemenea, ştie cum trec prin fiecare situație și competiție. M-a adus la acest nivel și sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine„, a spus Loena Hendrickx pentru olympics.com.

Reclamă

Tânăra sportivă a dezvăluit cât de mult a ajutat-o fratele ei. Jorik câştigase patru titluri naţionale şi a participat la două ediţiei ale Jocurilor Olimpice până să se retragă şi să devină antrenor.

Eram geloasă pe ceilalţi patinatori care iau lecţii cu el. I-am spus: ‘Şi eu vreau să mă antrenez cu tine!’

Ca antrenor, are ceva în el care îl ajută să recunoască atunci când cineva suferă şi imediat ajustează antrenamentul. Este ceva ce mi-a lipsit cu adevărat înainte, pentru că am avut multe accidentări. Mereu m-am antrenat atât de mult, din ce în ce mai mult, până m-am ‘rupt’.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că asta este ceva de care aveam cu adevărat nevoie: să am un antrenor care să-mi cunoască cu adevărat corpul și să știe cum funcționează totul pentru un sportiv„, a mai spus Loena.

Campionatele Mondiale de Patinaj artistic pot fi urmărite în AntenaPLAY

Țara gazdă este principala favorită pentru câștigarea a 3 medalii de aur dintre cele 4 care sunt puse în joc. Concret, la masculin principalul favorit este niponul de 25 de ani Shoma Uno, care a cucerit titlul de campion mondial și la Montpellier, plecând de departe cu prima șansă și în competiția de acasă. Pe tabloul feminin favorită este tot o sportivă din Japonia.

Kaori Sakamoto a fost cea mai bună patinatoare la doar 3 dintre cele 6 turnee la care a participat în acest sezon, însă încrederea sa este la cote maxime înainte de Campionatele Mondiale de la Saitama. România va fi și ea reprezentată de Julia Sauter, sportiva de origine germană care patinează pentru țara noastră.

Tot Țara Soarelui Răsare este favorită și la proba pe perechi. Riku Miura și Ryuichi Kihara țintesc prima medalie din istoria Japoniei la această probă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și