Închide meniul
VIDEO

Loredana Toma, dezvăluiri emoţionante de Ziua României: „Asta mă ajută să mă ridic din pat”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 13:57 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 16:49

Reclamă
Loredana Toma, dezvăluiri emoţionante de Ziua României: „Asta mă ajută să mă ridic din pat

Loredana Toma, dezvăluiri emoţionante de Ziua României

Loredana Toma, pe podium - Profimedia Images

Loredana Toma a făcut dezvăluiri emoţionante de Ziua României! Loredana Toma e considerată cea mai puternică femeie din istoria halterelor româneşti. Iar marele ei vis rămâne medalia olimpică! E singura pe care n-a câştigat-o. În rest, a luat tot ce se putea de la mondiale şi europene. Loredana e creatoare de medalii şi îi inspiră pe tineri cu forţa, dar şi cu modestia sa-

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O medalie de aur la haltere se câştigă cu mult efort şi cu multă, multă muncă. Loredana Toma a simţit gustul succesului la mondiale şi europene, de unde s-a întors, si nu doar o dată, cu medaliile de aur.

Loredana Toma, dezvăluiri emoţionante de Ziua României

Toate momentele chinuitoare de la antrenamentele în care ridică mii şi mii de kilograme sunt date uitării pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, atunci când în sală răsună „Deşteaptă-te române!

„Mi-ar plăcea să mai trăiesc o dată ce am trăit în 2017, în Americă, atunci când a cântat Imnul României”, a spus Toma, pentru Antena Sport.

Aceeaşi senzaţie speră să o trăiască şi la primele ei Jocurile Olimpice. La jocurile din 2016 şi 2021, România n-a participat, din cauza scandalurilor de dopaj. La Tokyo, Loredana, deşi era mare favorită şi n-a greşit cu nimic, a rămas acasă! Acum, numără zilele până la Paris.

Reclamă

„Cred că toată lumea bate acolo, pentru că mai sunt câteva luni, cred că 249 de zile. Pentru medalia de aur cred că trebuie să faci un efort inuman, aş zice. ( N.R. Te visezi pe podium?) Bineînţeles, în fiecare zi, de 8 ani! Ăsta e primul gând şi asta mă ajută să mă ridic din pat!”, a mai spus Loredana.

Părinţii Loredanei stau la Paris. „Sper să îşi facă curaj şi mama să vină la concurs. Deci are nişte emoţii ieşite din comun”.

Născută pe 10 mai 1995, Loredana vrea să fie de 10, să rămână în istoria României şi să inspire generaţiile următoare. Acest an, în care s-a accidentat după euro, vrea să-l uite cât mai repede.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut dureri şi în timpul liber, la un moment dat nu puteam să mă întorc de pe o parte pe alta în pat”, a comentat Loredana.

De ziua României, Loredana nu fuge de mesele bogate. Trebuie să mai pună câteva kilograme, pentru categoria ei.

„Cred că ar fi bine să mănânc o fasole cu ciolan, dar nu îmi place, mai bine prefer mici, sau sarmale”, a încheiat Loredana Toma.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și