Închide meniul

Loturile selecţionatelor României pentru Campionatele Europene de polo masculin şi feminin, ce vor fi live în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2023, 20:24

Reclamă
Loturile selecţionatelor României pentru Campionatele Europene de polo masculin şi feminin, ce vor fi live în AntenaPLAY

Loturile selecţionatelor României pentru Campionatele Europene de polo masculin şi feminin, ce vor fi live în AntenaPLAY

Echipa României, în timpul unui meci de polo

Loturile selecţionatelor României pentru Campionatele Europene de polo masculin şi feminin au plecat în ultima zi a anului din ţară către cele două competiţii ce vor fi transmise exclusiv în AntenaPLAY, la începutul anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorele au plecat spre Eindhoven, acolo unde va avea loc Campionatul European de polo feminin, în perioada 5-13 ianuarie 2024. Meciurile României şi cele din fazele eliminatorii vor fi transmise live în AntenaPLAY.

Loturile selecţionatelor României pentru Campionatele Europene de polo masculin şi feminin

România va face parte din Grupa C a diviziei secunde, alături de Serbia, Cehia şi Turcia şi va juca cele trei meciuri pe 5, 6 şi 7 ianuarie. Mai jos, vezi lotul cu care antrenorii Cismaru Ionuț și Popescu Pavel vor ataca europeanul.

Lotul României pentru CE de polo feminin

Lotul României pentru CE de polo masculin

Campionatul European de polo masculin se va desfăşura în perioada 4-16 ianuarie, iar meciurile României, dar şi cele din semifinale şi finală vor fi transmise live în AntenaPLAY.

România va face parte din Grupa D şi se va lupta pentru play-off cu Slovacia, Olanda şi Slovenia. Primele două echipe din clasament vor ajunge în fazele eliminatorii, iar mai jos poţi vedea lotul pe care se vor baza antrenorii Rath Bogdan şi Deacu Alexandru.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Wang Chuqin e ACUM în AntenaPLAY. Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și